Dissabte, 11 de Maig, 2024  |
Un gol de Fornals en el minut 34 permet al Villarreal tornar a celebrar una victòria en camp del Celta (0-1) Un gol de Fornals en el minut 34 permet al Villarreal tornar a celebrar una victòria en camp del Celta (0-1)

- 17 Desembre, 2017 -

El 'Submarí' va assaltar Balaídos per a portar-se els tres punts davant el Celta en una completa trobada dels grocs, que van trobar el... Un gol de Fornals en el minut 34 permet al Villarreal tornar a celebrar una victòria en camp del Celta (0-1)

El Villarreal va assaltar Balaídos per a portar-se els tres punts davant el Celta en una completa trobada dels grocs, que van trobar el seu premi en un solitari i valuosíssim tant de Pablo Fornals. El migcampista, amb una acrobàtica rematada després d’una gran jugada de Bacca, va anotar el 0-1 que, fet i fet, va acabar valent tres punts. Vidres-banner-de-256X256
Amb el triomf, el conjunt de Javi Calleja es manté sisè en la taula abans de visitar Mestalla la setmana vinent en la qual serà l’última jornada de 2017.

Amb un tempteig constant en la primera cambra d’hora, el Celta donava el primer avís amb un gran tir a la mitja volta de Jozabed que tenia la seua perfecta rèplica en una gran parada d’Asenjo.

Amb el pas dels minuts, la necessitat que tots dos conjunts es cobriren les esquenes va ser guanyant pes, amb un centre del camp molt agitat però poques oportunitats per a tots dos conjunts.

A la mitja hora, era el Submarí el que avisava. Fornals, aprofitant una relliscada de Jonny en l’àrea, va centrar a la frontal perquè Trigueros, des de la segona línia, connectara un fabulós tret ras. El tir del manxec, per desgràcia, es va topar amb una gran intervenció de Rubén, que va traure la pilota sobre la línia.

Però a la següent -en el minut 34- sí va ser la vençuda. Amb una jugada de fantasia en l’esquerra, Bacca es va desfer del seu marcador i va col·locar un preciós centre a mitja altura que Fornals, amb una acrobàtica rematada de cap en planxa, aprofitava per a posar el 0-1 en el marcador.

fornals11

El gol de Pablo Fornals va servir per a portar-se els tres punts fins a Villarreal. FOTO: LALIGA

El Celta va tractar de canviar el guió en la segona part amb l’entrada d’Emre Mor i un nou esquema, però els grocs es mostraven molt sòlids en cada jugada. En el 65, Bacca a punt va estar de sentenciar amb un tir creuat després d’una ràpida contra del Submarí, però el Celta va seguir movent fitxes amb Guidetti i Radoja.

Ni per aqueixes. Els grocs, sense fissures, van ajuntar les seues línies, es van replegar a la perfecció i van repel·lir cada arribada del Cèltic fins a portar-se els tres punts.

FITXA TÈCNICA:

-0- CELTA: Rubén; Wass, Cabral, Sergi Gómez, Jonny; Jozabed (Radoja, m. 72), Lobotka, Tucu Hernández; Brais Méndez (Emre Mor, m. 46), Maxi Gómez i Pione Sisto (Guidetti, m. 72).

-1- VILLARREAL: Asenjo; Mario, Álvaro, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Rodrigo, Trigueros, Castillejo (Cheryshev, m. 68), Fornals; Soriano (Ramiro, m. 77) i Bacca.

EL GOL: 0-1. Min. 34: Fornals.

ÀRBITRE: Javier Estrada Fernández (Comitè Català). Va amonestar a Fornals (m. 11), Jaume Costa (m. 63) i Trigueros (m. 80) per part del Villarreal i a Jonny (m. 81) per part del Celta de Vigo.

CAMP: Balaídos davant 18.215 espectadors.