Dilluns, 29 d'Abril, 2024  |
El Villarreal domina al Olympique de Lió, però no li dóna per a guanyar el partit (2-2) El Villarreal domina al Olympique de Lió, però no li dóna per a guanyar el partit (2-2)

- 22 Juliol, 2021 -

Moi Gómez i el debutant Boulaye Dia han marcat, però  el que ha brillat ha estat Nikita Iosifov El Villarreal domina al Olympique de Lió, però no li dóna per a guanyar el partit (2-2)

Moi Gómez i el debutant Boulaye Dia han marcat, però  el que ha brillat ha estat Nikita Iosifov

El Villarreal va empatar aquest dijous en el segon amistós de la pretemporada 2021/22 davant al Olympique de Lió (2-2) en les instal·lacions del Pinatar Arena. Unai Emery va decidir eixir en el segon partit de preparació estiuenc amb Asenjo; Rubén Peña, Albiol, Mandi, Pedraza; Moi Gómez, Coquelin, Capoue, Nikita; Yeremy i Dia.

Capoue va tindre la primera ocasió als pocs segons d’iniciar la trobada, amb un potent tret des de la frontal que va acabar atrapant Pollersbeck. El Submarí va dominar en els primers compassos de la primera part, que va estar molt disputada. No obstant això, el Olympique de Lió s’avançaria en el marcador gràcies a una miqueta de Jean Lucas als huit minuts. El brasiler va efectuar un tret ras amb l’interior de la dreta, al qual no va poder arribar Asenjo.

L’equip de Unai Emery no es va acoquinar després del gol de l’equip francés i va ser a la recerca de l’empat, amb un Boulaye Dia molt actiu en els seus primers minuts amb la samarreta del Submarí. Moi Gómez aconseguiria el 1-1 per al Vila-real en el minut 23. El de Rojales va realitzar un tret creuat amb l’esquerra, després d’una magnífica conducció de pilota i assistència d’Alfonso Pedraza per a acabar batent al meta alemany del Lió.

Una de les arribades amb major perill en la primera meitat la va protagonitzar Nikita Iosifov. En la seua estrena amb l’elàstica ‘grogueta’, el rus va deixar diversos centellejos de qualitat i va tindre en les seues botes donar-li la volta a l’electrònic en el minut 30, però l’esfèric va marxar desviat. Boulaye Dia va ser l’encarregat de fer el 2-1 en el minut 38, després d’un gran centre des de la dreta de Rubén Peña que va acabar cabotejant al fons de la xarxa el nou fitxatge del Villarreal. No obstant això, els francesos van frenar la remuntada del conjunt ‘groguet’ i van retornar les taules al marcador del Pinatar Arena al caient del descans. Aouar va posar el 2-2 de volea amb l’interior de la dreta.

Després del pas per vestuaris, Emery va fer diversos canvis en l’onze. El tècnic d’Hondarribia va introduir a Rulli; Mario Gaspar, Cuenca, Alberto Moreno; Morlanes, Parejo, Trigueros i Fer Niño; i va donar continuïtat sobre la gespa a Mandi, Nikita i Yeremy. El Olympique de Lió no va realitzar variacions i va continuar amb els mateixos futbolistes que van disputar la primera meitat.

Parell va tindre la primera ocasió d’una segona meitat en la qual el Villarreal va dominar l’esfèric. Es va tornar a veure un enèrgic Nikita Iosifov, que va tornar a comptar amb diverses ocasions de perill al costat de Fer Niño. El rus va ser substituït en el minut 64 al costat de Yeremy, perquè Haissem Hassan i Ontiveros ingressaren en el verd.Per al tram final, Peter Bosz va realitzar les primeres substitucions del Olympique de Lió: van entrar Mendes i *Kone per Aouar i Henrique. El Villarreal va continuar a la recerca d’un tercer gol que li donara la victòria fins a l’últim segon de partit. Ja en els últims deu minuts, va estar prop d’aconseguir-ho Haissem Hassan, però se li va ser alt el tir. Finalment, la trobada va acabar amb un empat en el marcador i bones sensacions de l’equip de Unai Emery en el Pinatar Arena.

El Villarreal disputarà el seu pròxim partit amistós de pretemporada el dissabte 24 de juliol a les 20.00 hores contra el Budapest Honvéd en el Bozsik Arena (Budapest). Un partit que serà molt especial, perquè se celebrarà també la inauguració del primer UEFA Elit Stadium del país hongarés.
Olympique de Lyon: Pollersbeck; Gusto, Da Silva, Lukeba, Henrique; Jean Lucas, Caqueret, Aouar; Toko Ekambi, Dembélé i Cherki. Tambè van jugar Thiago Mendes i Youssouf Kone.
Villarreal CF: Asenjo; Rubén Peña, Albiol, Mandi, Pedraza; Moi Gómez, Coquelin, Capoue, Nikita; Moi Gómez i Dia. Tambè van jugar: Rulli, Mario Gaspar, Cuenca, Alberto Moreno, Morlanes, Parejo, Trigueros, Fer Niño, Haissem Hassan i Ontiveros.
Gols: 1-0. Min. 8: Jean Lucas. 1-1. Min. 23: Moi Gómez. 1-2. Min. 38: Dia. 2-2. Min 44: Aouar.
Àrbitre: Juan Antonio Campos Salinas (Murcia). Grogues per a Pedraza i a Morlanes per part del Villarreal.