Dimarts, 14 de Maig, 2024  |
Miguelón es converteix en l’heroi del Villarreal B baix la pluja (3-2) Miguelón es converteix en l’heroi del Villarreal B baix la pluja (3-2)

- 18 Desembre, 2016 -

Victòria merescuda del filial groguet enfront del Mallorca B amb un doblet de Carlos Martínez Miguelón es converteix en l’heroi del Villarreal B baix la pluja (3-2)

Victòria merescuda i tres punts vitals. El Villarreal B va aconseguir superar al Mallorca B en un partit d’infart que es va decantar del costat local gràcies als gols de Carlos Martínez (2) i Miguelón, aquest últim ja en l’últim sospir. Els grocs s’acomiaden de la millor manera el 2016 després d’un xoc que va estar marcat, inevitablement, per la pluja caiguda sobre el Miniestadi.

Ni les nombroses baixes en defensa que tenia el Villarreal B van evitar que l’equip de Paco López aconseguís el triomf. De fet, un dels herois del partit va ser Miguelón, habitualment lateral dret del Villarreal C, que en aquest partit va promocionar per jugar amb el filial i va marcar el 3-2 definitiu.

La primera part va ser un espectacle de gols. Malgrat que el conjunt mallorquí es va avançar en el minut 34, el Villarreal B va saber reaccionar i remuntar el partit amb dos gols de Carlos Martínez al 38′ i al 44′, just abans del descans. Tant el gol del Mallorca B com el segon del filial groc van ser per emmarcar; des de fora de l’àrea el primer va acabar en l’esquadra de Cantero i el segon va entrar rebotant al pal dret per acabar, posteriorment, a la xarxa.

Ja en el minut 73 i després d’una jugada desafortunada, el dorsal 9 del Mallorca B, Cedric, va marcar el 2-2 després d’una jugada plena de rebots que va acabar dins de la porteria. Quan semblava que el partit acabaria amb repartiment de punts va arribar el deliri. Miguelón va tocar la pilota amb la puntera de la bota i va fer pujar el definitiu 3-2 al marcador.

Villarreal B: Cantero; Miguelón, Edgar Ié, Juan ‘Ibiza’, Felipe; Lazo (Leo Suárez, m. 65), Larrea, Anton (Chuca, m. 75), Cantalapiedra, Carlos Martínez i Carlos López (Mario, m. 81).

RCD Mallorca B: Parera, Sastre, Pol, Raúl, One, Baba, Cano (Antoine, m. 90), Álex, Cedric, Cortés (James, m. 59) i Sánchez (Enzo, m. 83).

Gols: 0-1. Min. 34: Cano. 1-1. Min. 38: Carlos Martínez. 2-1. Min. 44: Carlos Martínez. 2-2. Min. 73: Cedric. 3-2. Min. 89: Miguelón.

Àrbitre: José Emilio Sánchez Aparicio (Col·legi Català). Va amonestar Larrea (m. 30), Anton (m. 48) i Miguelón (m. 83) per part del Villarreal B; així com al Pol (m. 39), One (m. 78) i Cano (m. 83) per part del RCD Mallorca B.

Camp: Mini Estadi.