Dilluns, 29 d'Abril, 2024  |
L’Olimpique de Marsella torpedina al Villarreal i deixa tocat i quasi afonat al Submarí en l’Europa League (4-0) L’Olimpique de Marsella torpedina al Villarreal i deixa tocat i quasi afonat al Submarí en l’Europa League (4-0)

- 7 Març, 2024 -

El Villarreal va caure per 4-0 en el partit d’anada dels octaus de final de la UEFA Europa League davant l’Olympique de Marsella. Els... L’Olimpique de Marsella torpedina al Villarreal i deixa tocat i quasi afonat al Submarí en l’Europa League (4-0)

Al descans els francesos ja guanyaven per 3-0 i després del descans va arribar el quart i l’expulsió de Alberto Moreno en el minut 62

L’Olympique de Marsella va ser el clar dominador de l’esfèric durant els primers compassos del partit. No obstant això, seria el Vila-real el primer equip a arribar amb perill a la porteria rival. En el minut 7 de partit Coquelin treia ràpidament una falta produïda en el centre del camp cedint la pilota a Ilias que, després d’una jugada individual per la banda dreta i apurar línia de fons, treia una pilota arrere que rematava el propi Coquelin, però que un defensa del Marsella desviava a córner.

El conjunt de Jean-Louis Gasset, instal·lat en el camp del Villarreal, insistia i buscava un buit en la poblada defensa del Submarí, que no patia excessivament en els primers atacs del quadre marsellés. No obstant això, el guió del partit va començar a canviar a partir del minut 23, quan Veretout, a plaer, rematava una pilota dins de l’àrea amb el cap per a fer el 1-0.

Al Villarreal no li va asseure bé el primer tant del conjunt local. Tot el contrari li va ocórrer a l’Olympique de Marsella, que es va bolcar encara més sobre la porteria de Pepe Reina aconseguint el segon tant del partit després que Mosquera, en intentar buidar un centre en l’interior de l’àrea, introduïra la pilota en la seua pròpia porteria.

Les desgràcies se succeïen per a un Villarreal que en el minut 42 anava veure com Aubameyang anotaria el 3-0 després de transformar un penal comés per Yerson Mosquera.

Al descans, l’efectivitat de cara a porta donava un valuós avantatge a l’Olympique de Marsella de 3-0 en el marcador.

Marcelino va donar entrada en l’inici de la segona part a Sorloth, Parejo i Alberto Moreno a la recerca de la reacció dels seus durant els segons 45 minuts.

El Submarí el va intentar durant els minuts inicials del segon temps, però el Marsella va continuar sent el clar dominador d’un partit que se li posaria més de cara amb el 4-0 anotat en un contraatac per Aubameyang en el minut 58 i amb l’expulsió d’Alberto Moreno minuts després.

Finalment, l’Olympique de Marsella es va emportar un folgat triomf per 4-0. El Villarreal tractarà de donar-li la volta a una eliminatòria que s’ha posat costa amunt dijous que ve, a partir de les 18.45 hores, en l’Estadio de la Cerámica.