Dissabte, 4 de Maig, 2024  |
Derrota amb el cap ben alt davant el líder (1-0) Derrota amb el cap ben alt davant el líder (1-0)

- 30 Octubre, 2023 -

Un solitari gol del Leganés deixa sense premi la bona actuació del filial Derrota amb el cap ben alt davant el líder (1-0)

Un solitari gol del Leganés deixa sense premi la bona actuació del filial

El Villarreal B va caure per la mínima davant el líder de Segona en Butarque (1-0). Els de Miguel Álvarez van quallar una gran actuació i van ser superiors en la primera part, però un solitari gol de cap en una de les poques oportunitats del Leganés i l’expulsió d’Espigares van complicar l’esdevenir del partit.

Miguel Álvarez va tornar a alinear d’inici a Diego Collado per primera vegada després de la seua lesió. No va tardar a avisar Jorge Pascual amb una internada fins a l’àrea xicoteta als dos minuts. Javi Ontiveros també va provar sort amb un potent tret des de la frontal. El filial groguet estava sent superior en el tram inicial i va mantindre la possessió durant tota la primera meitat, però el marcador no es va moure abans del descans.

No obstant això, la sort va somriure al conjunt local i en la primera acció de perill del segon acte es va avançar gràcies a un gol de cap de Sergio després d’un lliure indirecte. I per a major desgràcia de l’esquadra groga, Espigares va ser expulsat amb roja directa i va anar encara més difícil intentar la remuntada.

El pròxim compromís de lliga del Mini Submarí tindrà lloc el dissabte 4 de novembre a les 16.15 hores davant el Real Sporting en l’Estadi de la Ceràmica.

Fitxa tècnica

CD Leganés: Diego Conde; Jorge Miramón, Arambarri, Sergio G., Jorge Sáenz, Franquesa; Undabarrena, Neyou (min. 77, J. Chiccou), Portillo (min. 93, Ureña); Diego (min. 78, Cisse) i Miguel.

Villarreal B: M. Morro; Lanchi (min. 87, Rodrigo), Espigares, Lekovic (min. 71, Abraham), Tasende; Requena (min. 71, A. Forés), A. del Moral, Carlo, Ontiveros; D. Collado (min. 71, A. Ferrari) i J. Pascual (min. 87, Tiago).

Gols: 1-0. Min. 52: Sergio G.

Àrbitre: Cid Camacho (Comité Castellà-Leonés). Va amonestar als visitants Espigares (groga i roja directa) i Ontiveros.

Incidències: Partit entre el CD Leganés i el Villarreal B, corresponent a la jornada 14 de LALIGA Hypermotion, celebrat en el Municipal de Butarque.