Divendres, 3 de Maig, 2024  |
L’amistós del Villarreal davant Boca Juniors en la Bombonera es decidí per la mínima (1-0) L’amistós del Villarreal davant Boca Juniors en la Bombonera es decidí per la mínima (1-0)

- 3 Agost, 2017 -

L'únic gol que es va veure en el partit històric va ser anotat pel local Pavón en el segon temps L’amistós del Villarreal davant Boca Juniors en la Bombonera es decidí per la mínima (1-0)

L’únic gol que es va veure en el partit històric va ser anotat pel local Pavón en el segon temps

Un amistós històric per al Villarreal gràcies al suport i la col·laboració de LaLiga. El Submarí va jugar per primera vegada a Argentina i ho va fer davant l’actual campió de Lliga, el CA Boca Juniors. L’equip dirigit per Fran Escribá va perdre per la mínima en un duel en el qual va tenir ocasions per a aconseguir un millor resultat, sobretot en la primera part. Al final, un solitari gol de Pavón va sentenciar la trobada. Tot, sota un ambient magnífic. La Bombonera va vibrar com és habitual en el temple ‘xeneizes’. Vidres-banner-de-256X256

Aquesta trobada va servir al club argentí per a celebrar el seu 66º títol de lliga en una festa intercontinental. El Villarreal va dominar gran part del primer període. El joc de toc del Submarí no es va veure recompensat amb gols, però sí amb bones sensacions. Els grocs acaronaven la pilota a la recerca de l’alguna escletxa en la ben plantada saga de Boca Juniors. Els argentins, per la seua banda, cercaven la contra per a fer mal.

Les millors ocasions dels primers 45 minuts van ser per al Vila-real. Samu Castillejo, per dues vegades, i Cédric Bakambu, fregant el temps de descans, van poder avançar als grocs.

BocaJuniors-VillarrealCF-034

BocaJuniors-VillarrealCF-051

El conjunt ‘xeneize’ va millorar en la segona part, asfixiant l’eixida de pilota dels grocs. Així, Boca va començar a acumular ocasions fins que va arribar el gol. Pavón va marcar l’1-0 després d’una gran combinació amb Gago que va finalitzar amb un tret creuat que va entrar després de pegar en el pal (m. 53).

villa11

Mario Gaspar, capità del Villarreal en el sorteig de camps. FOTO: VILLARREAL CF

El Villarreal es va anar cap amunt a la recerca de l’empat, però mai va arribar. De fet, va ser Boca Juniors el que va ser a punt d’ampliar la seua renda amb un penal assenyalat per mà de Bonera. Andrés Fernández li va endevinar la intenció a Gago i va detenir el llançament des dels 11 metres (m. 85).

El pròxim partit amistós del Villarreal serà davant l’Inter de Milà aquest diumenge a partir de les 20.30 hores en Estadi Riviera delle Palme de Sant Benedetto del Tronto.

-1- CA Boca Juniors: Rossi; Jara, Vergini, Magallán, Fabra; Gago, Barris; P. Pérez (Gonzalo Maroni, m. 86), Pavón, Cardona (Benítez, m. 69); i Bou (Espinoza, m. 69).