Divendres, 3 de Maig, 2024  |
L’atleta vila-realenca Laia Ayet, classificada per al Campionat Nacional Sub14 d’aquest cap de setmana L’atleta vila-realenca Laia Ayet, classificada per al Campionat Nacional Sub14 d’aquest cap de setmana

- 29 Maig, 2019 -

La deportista ja ha aconseguit diverses medalles en l'àmbit provincial i autonòmic i és una ferma promesa dels llançaments L’atleta vila-realenca Laia Ayet, classificada per al Campionat Nacional Sub14 d’aquest cap de setmana

La deportista ja ha aconseguit diverses medalles en l’àmbit provincial i autonòmic i és una ferma promesa dels llançaments

L’atleta vila-realenca, encara en categoria Sub14 (infantil) ha assegurat la seua plaça en el Campionat d’Espanya de la seua categoria, que tindrà lloc a Sòria el cap de setmana 1 i 2 de juny.

Laia Ayet, que durant aquest any està entre les primeres de la classificació nacional tant en llançament de Martell com en llançament de disc, participarà en una modalitat de triatló. Una competició adaptada a la seua edat que constarà de les següents proves: 80 metres llisos, llançament de pes i llançament de disc.

L’atleta del Club Atletisme Vila-real, ja ha aconseguit diverses medalles en l’àmbit provincial i autonòmic i és una ferma promesa dels llançaments.