Divendres, 3 de Maig, 2024  |  
La UNED inaugura el curs 2017/2018 amb una classe magistral del catedràtic de la UV Romà de la Calle La UNED inaugura el curs 2017/2018 amb una classe magistral del catedràtic de la UV Romà de la Calle

- 8 Novembre, 2017 -

La directora del centre associat vila-realenc ha destacat l'impuls del centre per l'ensenyament online des de 2011 La UNED inaugura el curs 2017/2018 amb una classe magistral del catedràtic de la UV Romà de la Calle
 
 
La directora del centre associat vila-realenc ha destacat l’impuls del centre per l’ensenyament on-line des de 2011
 
Vila-real Informació 
 
El centre associat a la UNED a Vila-real ha celebrat inauguració oficial del curs acadèmic 2017/2018. L’acte acadèmic va ser presidit pel vicerector de professorat i planificació de la UNED, Ricardo Mairal. El responsable de la UNED va estar acompanyat per la directora del centre associat, María Rosario Andreu, pel diputat provincial, Mario García, així com autoritats de diferents municipis que col·laboren amb el centre universitari.
 
La lliçó inaugural l’ha impartit el catedràtic de la Universitat de València, assagista i crític d’art, Romà de la Calle. Els assistents han presenciat una classe magistral d’Estètica per part d’un guardonat professor i expert en cinema, art contemporani i disseny gràfic. Cal recordar que Del Carrer ha format part de diferents patronats de museus com l’IVAM, el Museu d’Art Contemporani de Vilafamés, el Museu 1Contemporani d’Elx, el Museu de Belles arts de València o el MUVIM.
 
La directora del centre associat María Rosario Andreu, durant la seua intervenció, ha destacat l’esforç que realitzen els estudiants de la UNED en saber conciliar estudis, vida laboral i família. La màxima responsable del centre universitari ha assenyalat que les diferències entre les universitats a distància i presencials s’estan desdibuixant. “Cada vegada més universitats presencials poden oferir formació a distància, però no com l’ofereix la nostra universitat a distància, la distància, en aquesta, s’escurça amb la presencialitat que aporten les tutories en els Centres Associats”, ha remarcat Andreu.
La directora del centre associat vila-realenc, en aquest sentit, ha apuntat l’impuls del centre per l’ensenyament on-line a través dels cursos d’extensió universitària des de 2011 i que ha permès donar a conèixer l’espai universitari més enllà de la província de Castelló. “La utilització de la plataforma d’Intecca ens ha permès becs d’audiència amb més de 4.500 connexions en algunes de les conferències i de més de 300 inscrits en alguns dels cursos d’extensió que oferim en el centre de manera presencial i “on line” simultàniament”, ha subratllat.
La directora ha recordat que la UNED a Vila-real també és un centre de cultura obert a la ciutadania i, en aquesta línia, ha esbossat la labor del cicle Conferencies Blanques, que va iniciar la seua activitat fa 7 anys i que al costat de la revista digital i l’espai radiofònic del mateix nom ha permès que la labor cultural de la UNED arribe a molts lectors i oients.
 
Última setmana de matrícula oberta
Cal recordar que el centre associat a la UNED a Vila-real manté obert, només a través d’Internet, fins al 13 de novembre el període de matrícula per a els seus estudis de Grau, Màsters oficials i els Cursos d’Accés per a Majors de 25 i 45 anys. La principal novetat d’aquest curs és la incorporació a l’oferta acadèmica de la UNED de el Grau en Criminologia, la matrícula de la qual també es manté fins al 13 de novembre.

 

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *