Dijous, 9 de Maig, 2024  |
La gran quantitat de gols encaixats pel Villarreal li priven a sumar més punts La gran quantitat de gols encaixats pel Villarreal li priven a sumar més punts

- 2 Setembre, 2019 -

Vial-real Informació Massa gols encaixats. El Villarreal no ha començat amb bon peu la temporada 2019-20. Dos punts sobre nou possibles després d’empatar contra... La gran quantitat de gols encaixats pel Villarreal li priven a sumar més punts

Vial-real Informació

Massa gols encaixats. El Villarreal no ha començat amb bon peu la temporada 2019-20. Dos punts sobre nou possibles després d’empatar contra el Granada (4-4) i el Real Madrid (2-2), a part de la derrota en el camp del Levante (2-1). Huit gols ha encaixat l’equip de Javi Calleja, sis d’ells en l’Estadi de la Ceràmica. Amb aquesta estadística igualada el seu pitjor registre de la temporada 2011-2012 quan l’equip va ser golejat pel Barcelona (5-0), va empatar com a local davant el Sevilla (2-2) i va sucumbir en Los Cármenes contra el Granada (1-0).

Molts gols en contra, però cal recodar que s’han marcat més ara (set), que fa set temporades (dues). De fet, els set gols aconseguits en les tres primeres jornades són el segon millor registre de la història a hores d’ara, ja que tan sols els supera els huit punts de l’arrencada del curs 2013-14.

Els huit gols encaixats, tres els va rebre des del punt de penal. L’objectiu és fer-se fort arrere perquè l’equip compta amb molta pólvora i els gols arribaran, però ara necessita marcar molts gols per a així poder assegurar algun punt.

Moi Gómez, a un nivell molt alt

El ‘23’ del Villarreal no pot ocultar la seua satisfacció: “Estic molt content per ajudar l’equip en aquestes primeres jornades. Davant el Real Madrid sumem un punt, però l’equip va fer un gran treball. Sabíem que ens enfrontàvem a un dels millors equips, vam saber patir i al final sumem un punt que ens sap a poc”.

L’alacantí Moi Gómez s’està erigint en un dels jugadors revelació al Villarreal. FOTO: VILLARREAL CF

Segons Moi Gómez, l’equip va meréixer més davant el Real Madrid: “Vam fer un partit molt seriós. Sabíem que podien eixir molt ràpid si perdíem la pilota en el centre del camp. Hem d’anar sumant de tres en tres, però em quede amb el treball. Això acaba de començar i queda molt”.

El pròxim partit dels grocs serà davant el Leganés en Butarque (14 de setembre). “L’aturada ens servirà per a recarregar piles. Aquesta setmana serà una mica més tranquil·la i ens servirà per a entrenar i preparar bé el pròxim compromís davant el Leganés”, va finalitzar.