Diumenge, 28 d'Abril, 2024  |
El juvenil del Villarreal signa un empat davant el Young Boys al Mini (3-3) El juvenil del Villarreal signa un empat davant el Young Boys al Mini (3-3)

- 2 Novembre, 2021 -

L'equip 'groguet' de Pere Martí se va adelantar tres voltes al marcador, però sense fortuna final El juvenil del Villarreal signa un empat davant el Young Boys al Mini (3-3)

L’equip ‘groguet’ de Pere Martí se va adelantar tres voltes al marcador, però sense fortuna final

El conjunt groc va empatar (3-3) en el partit corresponent a la jornada 4 de la Youth League. Els suïssos, que van ser sempre per davall en el marcador, van saber respondre als punts anotats per Álex Jiménez, Pacheco i Joan Torrents en un partit en el qual tots dos conjunts van mostrar un ritme frenètic.

Els de Pere Martí es van fer amb el control de la pilota des del primer moment i, durant els primers deu minuts de la trobada, ja van gaudir de dues grans oportunitats a peus d’Álex Jiménez que no va trobar el gol.

No obstant això, el 7 del Villarreal no s’anava a rendir i, després d’una gran jugada individual, forçava un penal per al Villarreal que ell mateix anava a transformar al panenka en el minut 13 de partit. El murcià s’estrenava com a golejador en aquesta edició de la Youth League i posava el 1-0 en el marcador del Mini Estadi. No obstant això, els suïssos anaven a empatar el partit deu minuts després després d’un centre lateral que el davanter centre del Young Boys, Appiah, rematava de cap al fons de la xarxa. El conjunt dirigit per André Niederhäuser igualava la contesa i donava emoció al partit.

El partit es va reprendre després del servei de centre del Villarreal amb el mateix guió, el conjunt ‘groguet’ tenia el control de la possessió i buscava així un segon gol que li avançara de nou en el marcador abans del descans. Va estar a punt d’aconseguir-ho a pilota parada quan, una falta botada per Antonio Pacheco, trobava el cap d’Álex Jiménez que rematava contra el travesser i evitava el seu segon gol de la vesprada. Arribàvem al descans amb 1-1 en el marcador i tot per decidir en la segona meitat.

La segona part començava i, prop de l’hora de partit, la trobada es tornava totalment boig. En el minut 59 Antonio Pacheco aprofitava una sèrie de rebutges en l’àrea xicoteta per a ficar el peu i enviar la pilota al fons de la porteria. El Villarreal liderava el marcador per 2-1, encara que poc li anava a durar l’alegria. Tan sols dos minuts després, el Young Boys posava les taules amb un tret de De Donno que a punt va estar de parar Jorgensen. El partit no donava respir per a cap dels dos equips i, després de traure de centre, Joan Torrents, que acabava d’ingressar en el partit per Álex Jiménez, posava el 3-2 en el minut 62 aprofitant de nou un rebutge en l’àrea xica.

Quan semblava que tot estava dit per a sentència, el Young Boys es va trobar amb un penal a favor que Ameba anotava per a posar el definitiu empat a tres en l’electrònic.

L’equip dirigit per Pere Martí continua com a líder del seu grup i disputarà la seua pròxima trobada de la Youth League enfront del Manchester United el pròxim 23 de novembre a les 15.00h en el Mini Estadi.

Fitxa tècnica

Villarreal CF: Jorgensen; Marcos Sánchez (Pablo Navarro, m. 77), Espigares, Marlone Foubert, Bonachera; Pacheco (Ángel Mateo, m. 77), Joan Ruiz (Rodrigo Alonso, m. 60), Gelardo, Geralnik; Álex Jiménez (Joan Torrents, m. 60) i Jorge Pascual.

BSC Young Boys: Bajrami; Naf (Henchoz, m. 68), Amenda, Crnovrsanin, Fontana; Jungo (Kevin, m. 77), Essay (Aris, m. 77), Fosso, De Donno; Berisha i Appiah (Sebastian, m. 87).

Gols: 1-0. Min 13: A. Jiménez. 1-1. Min 23: Appiah. 2-1. Min 59: Pacheco. 2-2. Min 61: De Donno. 3-2. Min 62: Joan Torrents. 3-3. Min 84: Ameba.

Àrbitre: Andrei Florin Chivulete (Romania). Va amonestar als Foubert i Jorge Pascual i als visitants Fosso, Essay i De Donno.

Camp: Mini Estadi.