Diumenge, 28 d'Abril, 2024  |
El Villarreal arranca un punt en la seua visita al Sevilla en un partit amb polémica arbitral final (1-1) El Villarreal arranca un punt en la seua visita al Sevilla en un partit amb polémica arbitral final (1-1)

- 3 Desembre, 2023 -

José Morales va neutralitzar el gol dels locals només un minut després el marcat per Kike Sales El Villarreal arranca un punt en la seua visita al Sevilla en un partit amb polémica arbitral final (1-1)

José Morales va neutralitzar el gol dels locals només un minut després el marcat per Kike Sales

Al duel corresponent a la jornada 15 de LALIGA es veien les cares dos equips amb la imperiosa necessitat de guanyar. El Villarreal arribava a Nervión en el millor moment de la temporada després de sumar tres triomfs de tres possibles des de l’arribada de Marcelino a la banqueta groga i amb l’objectiu de seguir escalant posicions a LALIGA. El Sevilla, per la seva banda, va caure derrotat en el seu últim compromís de lliga davant la Reial Societat (2-1) i intentaria vèncer el Submarí Groc per revertir la situació.

El Sevilla FC va pressionar molt a dalt la sortida de pilota del Villarreal durant el primer tram del matx. Els grocs, precisos en la col·locació i el passi, no es van veure incomodats i van superar en diverses ocasions l’angoixa dels locals, motivats també per l’alè de la seva afició.

La primera arribada del matx del Villarreal va arribar en una mala sortida de pilota del Sevilla en què Dmitrovic li cedia la pilota a Álex Baena que li lliurava a Gerard Moreno i el català obria a la banda perquè Altimira posés una pilota al cor del àrea que només un defensor local va evitar que rematés un atacant groc.

Morales, encara al primer temps, va gaudir de dues oportunitats al contraatac en què no va aconseguir trobar l’espai per a la finalització.

L’equip entrenat per Diego Alonso va embotellar el Vila-real els últims minuts del primer acte i, a través de centres laterals, va avassallar un Submarí que va saber patir i mostrar-se sòlid en defensa per no encaixar abans del descans.

Així, l’empat inicial es mantenia al final dels primers 45 minuts a l’Estadi Ramón Sánchez-Pizjuán.

El Villarreal va sortir de manera excel·lent a l’inici del segon temps i, en només tres minuts, va tenir dues oportunitats molt clares per posar-se al davant. Primer Álex Baena, que després de controlar dins l’àrea una gran passada filtrat de Pedraza, disparava amb la cama menys hàbil una pilota que repel·lia Dmitrovic.

Tan sols dos minuts més tard, Altimira es treia del barret de copa una passada al buit mesurat per a un Juan Foyth que arribava de segona línia i, després d’esgotar línia de fons, treia una passada de la mort a Morales que va tallar en últim moment Nianzou per a evitar la rematada del comandant.

El quadro sevillà va començar a créixer durant el segon acte i, amb les constants aparicions de Juanlu Sánchez i Lucas Ocampos per la banda dreta, van bombardejar l’àrea groga amb centres al capdavant d’En-Nesyri.

Marcelino va moure la banqueta i va introduir un doble canvi al minut 70 de partit. Capoue i Alberto Moreno van ingressar al terreny de joc per Altimira i Santi Comesaña.

Al minut 75 de partit el Sevilla s’avançava al marcador. Kike Salas rematava una centrada de Pedrosa al fons de la xarxa. Un minut després del gol local, Alfonso Pedraza posava una centrada rasa que trobava un José Morales que estirava la cama per enviar la pilota al fons de la porteria i posar l’empat.

Al minut 84 de partit el físic castigava el Submarí. Alberto Moreno, que havia ingressat fa pocs minuts, havia d’abandonar el terreny de joc deixant el seu lloc Ilias Akhomach. Així mateix, Francis Coquelin, entrava al lloc de Dani Parejo i, nou mesos després, tornava a sentir-se futbolista.

A l’última jugada del partit Ben Brereton, només contra el món, va iniciar una jugada maradoniana que va finalitzar amb un excels gol que l’àrbitre del partit anul·laria posteriorment després de consultar-lo amb el VAR per una suposada falta del davanter xilè a Pedrosa.

Després de l’enfrontament davant els de Nervión, el Villarreal encara una exigent setmana en què s’enfrontarà al Maccabi Haifa dimecres, a partir de les 21.00 hores, a l’Estadi de la Ceràmica en el partit ajornat corresponent a la jornada 3 de la fase de grups de l’Europa League i dissabte, també al feu groc, a la Reial Societat a partir de les 18.30 hores.

Sevilla FC: Dmitrovic; Johnlu, Nianzou (min. 72, Kike Halls), Gudelj, Coin (min. 46, Pedrosa); I. Rakitic, Ferdinand, Truja; L. Ocampos, Lukebakio i Y. En-Nesyri.

Vila-real CF: Jörgensen; Foyth, R. Albiol, J. Conca, A. Pedraza; A. Alti (min. 70, Alberto M. (min. 83, I. Akhomach), Santi CV (min. 70, Capoue), Parejo (min. 83, Coquelin), Àlex B., Gerard i AJ Morales (min 89, Ben Brereton).

Gols: 1-0. Min. 75: Kike Sales. 1-1. Min. 76: AJ Morales.

Àrbitre: Díaz de Mera Escuderos (Comitè Castellanomanxec). Va amonestar el local Juanlu i el visitant A. Pedraza i A. Alti.

Incidències: Partit entre el Sevilla FC i el Vila-real CF corresponent a la jornada 15 de LALIGA EA Sports disputat a l’Estadi Ramón Sánchez Pizjuán.