Dijous, 2 de Maig, 2024  |
Gols i espectacle en l’Estadi de la Ceràmica on el Villarreal ha aniquilat a Las Palmas (4-0) Gols i espectacle en l’Estadi de la Ceràmica on el Villarreal ha aniquilat a Las Palmas (4-0)

- 22 Octubre, 2017 -

El 'Submarí' de Javi Calleja ha aconseguit un espectacular i vistós triomf davant el conjunt grancanari per 4-0. L'equip de la Plana Baixa, que... Gols i espectacle en l’Estadi de la Ceràmica on el Villarreal ha aniquilat a Las Palmas (4-0)

El Villarreal ha aconseguit un espectacular i vistós triomf davant la UD Las Palmas per 4-0. El conjunt de Javi Calleja, que va signar una vertadera exhibició de joc col·lectiu, va signar les dianes en un segon temps de somni en el qual el Submarí va lluir un gran encert, després d’una primera meitat en la qual, malgrat el bon joc, no van tenir sort de cara a porta. Vidres-banner-de-256X256-2

Amb el gol entre cella i cella. El Submarí va eixir connectat des del principi, cercant un gol que posara ràpidament la trobada de cara. Els grocs es van fer amb la possessió. El conjunt dirigit per Javi Calleja va concentrar per dins el talent de Trigueros, Fornals i Castillejo, deixant els costats perquè tant Mario Gaspar com Jaume Costa apareixien per sorpresa, generant molt perill a la UD Las Palmas.

La pilota parada també va ser una de les bases dels locals en els primers minuts del duel. Tant és així que Álvaro va comptar amb dues excepcionals ocasions de cap per a avançar al conjunt ‘*groguet’. El primer, abans del minut deu, es va marxar desviat, mentre que el segon, transcorregut la primera cambra d’hora, ho va detenir *Chichizola.

Davant el fulgurant inici groc, Las Palmas es va encomanar a la descaradura de Jonathan Vera i a la velocitat de Remy, que van posar en alguna dificultat a la saga local en l’última meitat del primer temps. Les possessions del conjunt d’Ayestarán eren contrarestades amb veloços contraatacs protagonitzats per Bacca i Bakambu. El franc-congolés va acariciar el tant amb un potent tret que no va trobar porteria, després d’una genial assistència de Samu Castillejo a la vora del descans. Tampoc va poder anotar Bacca, que es va topar amb un encertat Chichizola en el temps afegit del primer temps.

A-Villa2

Samu Castillejo, en un llance del partit d’aquest diumenge. FOTO: LALIGA

El Villarreal es va marxar al descans amb empat a zero, malgrat haver comptat amb innombrables ocasions per a posar-se per davant. El segon temps va començar de la mateixa forma, amb un atac del Submarí. Aquesta vegada, Bakambu, després de signar una excel·lent acció individual i una retallada en àrea, va perforar la porteria rival. El combinat de Calleja feia justícia al vist en el terreny de joc i obria el marcador.

El tant local no va canviar en absolut el guió del partit. El Villarreal seguia cercant una diana que encarrilara definitivament li partit en favor del quadre ‘groguet’. En el minut 60, Bacca ho va intentar amb una acrobàtica rematada a centre de Mario Gaspar. L’esfèric es va anar per sobre de l’arc. Minuts després, el colombià, amb fam gol, va enviar al travesser una subtil vaselina, després d’haver superat la saga canària amb un brillant moviment en l’àrea.

El gol estava en caure. Semblava qüestió de temps. I així va ser, tres minuts després, Mario Gaspar va posar en el fons de la xarxa un ajustat xut ras, que va deslligar l’eufòria de la parròquia groga. El tercer no va tardar a arribar. Dos minuts després, el defensa *Ximo Navarro va ficar la pilota en la seua pròpia porteria després d’un bon centre de Mario Gaspar.

bakambu1

Cedric Bakambú va tornar a veure porteria en el campionat de lliga. FOTO: LALIGA

Gols i espectacle (4-0)

Amb l’afició fent l’ona i gaudint del seu equip, el partit va arribar als minuts finals amb un absolut domini local. El fermall d’or a un partit memorable ho va posar Nicola Sansone, signant la cambra i últim tant del xoc.

FITXA TÈCNICA:

-4- VILLARREAL: Barbosa; Mario, Álvaro (Bonera, m. 55), Víctor Ruiz, Jaume Costa; Castillejo (Cheryshev, m.80), Rodrigo, Trigueros, Fornals; Bakambu (Sansone, m. 70) i Bacca.

-0- LAS PALMAS: Chichizola; Míchel, Ximo Navarro, Bigas (Aquilani, m. 69), Dani Castellà; Lemos (Aythami, m. 86), Vicente Gómez; Oussama (Remy, min. 4), Jonathan Vera, Vitolo; i Calleri.

GOLS: 1-0. Min. 47: Bakambu. 2-0. Min 64: Mario Gaspar. 3-0. Min. 66: Ximo Navarro (p.p). 0-4. Min. 93: Sansone.

ÀRBITRE: Fernández Borbalán (C. Andalús). El col·legiat va amonestar als locals Víctor Ruiz; així com als visitants Lemos, Vicente Gómez, Vera, Míchel i Ximo Navarro.

CAMP: Estadi de la Ceràmica davant uns 16.600 aficcionats.