Diumenge, 5 de Maig, 2024  |
Un gol als últims minuts de Andone castiga al Villarreal que empata contra el Depor Un gol als últims minuts de Andone castiga al Villarreal que empata contra el Depor

- 7 Gener, 2018 -

Ara tocarà centrar-se en el partit de Copa del Rei del dimecres i el partit del dissabte contra el Madrid Un gol als últims minuts de Andone castiga al Villarreal que empata contra el Depor

Amb la mel en els llavis. El Villarreal va empatar davant el Deportivo de la Corunya en una trobada en el qual va arribar a posar-se per davant en el marcador gràcies a un gol d’Enes Ünal. Els grocs no van sentenciar i el conjunt de la Corunya va aconseguir empatar en els últims minuts per mitjà d’una cabotada de Florin Andone. Vidres-banner-de-256X256
Amb el nou davanter colombià del Villarreal, Roger Martínez, en un de les llotges de l’Estadi de la Ceràmica, l’equip de Calleja va anar ‘in crescendo’ en el partit. El Deportivo de la Corunya va estrènyer en els primers compassos a la recerca d’un gol que li donara avantatge, però la saga groga va demostrar, una vegada més, la seua solvència.

El Submarí es va posar per davant en el marcador fregant la mitja hora de joc. Pablo Fornals va fer diableries en tres cambres de pista, va filtrar una passada interior per a Carlos Bacca i el ‘cafetero’ va realitzar la denominada ‘passada de la mort’ perquè Enes Ünal enviara la pilota al fons de la xarxa (1-0, m. 29). Era la tornada somiada del davanter turc, que tornava a jugar en l’Estadi de la Ceràmica després de la seua breu cessió en el Llevant.

El conjunt de la Corunya va posar a prova a Sergio Asenjo en diverses ocasions. En la primera part, el porter de Palència va eixir als peus de Florin Andone, mentre que en el segon acte, el ‘1’ groc va buidar un potent tret d’Adrián. L’empat va arribar en el minut 83. Sidnei es va animar en atac, va centrar des de la banda esquerra i Florin Andone va cabotejar al fons de la xarxa. La pilota va entrar després de tocar en el pal.

AVillarealUnas1

Enes Ünal va anotar el gol que va avançar al Villarreal en el marcador. FOTO: LA LLIGA

El Villarreal, esperonat per l’empat, va ser a la recerca del segon gol. Va ser a punt d’aconseguir-ho en una jugada en la qual Pablo Fornals va cedir per a Carlos Bacca, però el tret des de la frontal del colombià es va ser llepant el pal esquerre de la porteria defensada per Rubén.

El pròxim partit del Villarreal serà aquest dimecres davant el Leganés en l’Estadi de la Ceràmica (19.30 hores). Serà la volta de la ronda de vuitens de final de la Copa del Rei (1-0 en l’anada).

FITXA TÈCNICA:

-1- VILLARREAL: Asenjo; Mario, Álvaro, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Samu Castillejo (Cheryshev, m. 63), Rodrigo, Fornals, Raba (Chuca, m. 75); Enes Ünal i Bacca.

-1- DEPORTIVO: Rubén; Juanfran, Albentosa, Sidnei, Luisinho; Carles Gil (Çolak, m. 59), Mosquera (Borja Valle, m. 77), Celso Borges, Guilherme; Adrián (Bruno Gamma, m. 84) i Florin Andone.

GOLS: 1-0. Min. 29: Enes Ünal. 1-1. Min. 83: Florin Andone.

ÀRBITRE: Vaig intervenir Jiménez (C. Català). Groga als locals Víctor Ruiz, Álvaro, Mario i Bacca; així com als visitants Guilherme, Luisinho i Sidnei.

CAMP: Estadi de la Ceràmica davant la presència de 15.442 espectadors.