Dilluns, 29 d'Abril, 2024  |
El Villarreal B supera a l’Atlètic Llevant a Bunyol i s’assegura el ‘play-off’ (1-3) El Villarreal B supera a l’Atlètic Llevant a Bunyol i s’assegura el ‘play-off’ (1-3)

- 5 Maig, 2019 -

Simón Moreno va avançar al filial de penal i després dos gols en pròpia porteria anotats per Pablo Serrano i Rulo, van sentenciar el... El Villarreal B supera a l’Atlètic Llevant a Bunyol i s’assegura el ‘play-off’ (1-3)

A la fase d’ascens! El Villarreal B va certificar de forma matemàtica la seua participació en el play-off d’ascens a LaLiga 123 després de guanyar a Bunyol l’Atlético Levante per 1-3 amb un gol de Simón Moreno i dos autogols dels blaugranes.

Amb el triomf, els grocs s’asseguren participar en la fase d’ascens per segon any consecutiu mancant dues jornades per al final de la competició regular i tornen a donar mostres de l’èxit i de l’immens potencial de la Cantera Grogueta.

El Villarreal B es va fer amb el domini del partit des del principi. Manant sobre la pilota, les ocasions del Submarí van ser escasses, però letals. Tant que, en la seua primera oportunitat clara, els grocs es posaven per davant després d’un clar penal comés sobre Franquesa que Simón Moreno, amb sang freda, es va encarregar de convertir.

El 0-2 va arribar a tres minuts del descans, quan Serrano va tractar de traure un centre de Edu Adell i va enviar la pilota al fons de la xarxa, ampliant l’avantatge del Submarí.

La segona part va seguir la mateixa tònica. Amb un Mini Submarí molt ben plantat, els locals se sacsejaven el domini com podien, però el filial groc va tornar a colpejar. En el 50, una ràpida eixida del Villarreal B va acabar amb un intent de rebuig de Rulo que, sense voler, anotava el tercer dels visitants en pròpia porta.

Després del gol, els de Miguel Álvarez van baixar de revolucions i van tractar de dormir el partit, mentre que els visitants van buscar una reacció que va arribar en el 63 amb un gol de Shaq que deixava el marcador en el 1-3 final.

• Atlético Levante: Olmedo; Shaq, Rulo (Juan Delgado, Min. 55), Genís, Pablo Serrano, Fran Manzanera, Joan, Pepelu, Cantero, Blesa (Isaac, Min. 75) i Anthony Georgiu (Manu Viana, Min. 46).
  • Villarreal CF B: Joan Femenías; Andrei, Roger Riera, Carlos Blanco, Edu Adell; Chuca (Lomotey, Min. 71), Ramón Bueno, Iván Martín, Franquesa; Simón (Mario, Min. 77) i Villa (Rubén Mesa, Min. 71).
  • Gols: 0-1. Min. 26: Simón Moreno, de penalti. 0-2. Min. 42: Pablo Serrano, en pròpia porta. 0-3, Min. 50: Rulo, en pròpia porta. 1-3. Min. 63: Shaq.
  • Àrbitre: Albert Ávalos Martos (Comité Català). Amonestà Fran Manzanera i Genís per part de l’Atlético Levante i a Carlos Blanco i Joan Femenías per part del Villarreal B.