Divendres, 3 de Maig, 2024  |
El Villarreal B va tornar a fallar en les dues àrees i va ser sorprés per l’Ebro (1-2) El Villarreal B va tornar a fallar en les dues àrees i va ser sorprés per l’Ebro (1-2)

- 14 Abril, 2019 -

Malgrat marcar primer per mediació del Nikola Vujnovic, el conjunt saragossà va aconseguir revertir el resultat en la recta final de l'encontre El Villarreal B va tornar a fallar en les dues àrees i va ser sorprés per l’Ebro (1-2)

El Villarreal B va perdre al Mini Estadi davant el CD Ebro en un intens partit (1-2). El filial groc va ser superior, va dominar tot el partit i va tindre ocasions, però va sucumbir davant l’efectivitat en atac i la solvència defensiva del seu rival.

I això que l’equip de Miguel Álvarez es va avançar al marcador. Fran Álvarez va penjar una falta lateral i Nikola va rematar de manera acrobàtica enviant la pilota a la xarxa (1-0, m. 16).

L’Ebre va empatar en el 34′. Selfa es va trobar una pilota perduda i va connectar un xut inapel·lable davant el qual res va poder fer Joan Femenías (1-1). Ja en la segona part va arribar el 1-2 definitiu. Ubay va rematar de cap a la xarxa després d’un córner que no va haver de produir-se, ja que hi va haver falta prèvia sobre Villa.

El partit no va estar exempt de polèmica arbitral. Els grocs van demanar un possible penal sobre Simón Moreno que el col·legiat no va interpretar com a tal en el minut 55.

El proper partit del Villarreal B serà fora de casa contra el Teruel (divendres, 16.00 hores).

Villarreal B: Joan; Andrei, Roger Riera, Carlos Blanco, Franquesa; Iván Martín, Ramón, Fran Álvarez (Villa, m. 63), Adrià Riera (Rubén Mesa, m. 77); Nikola (Akale, m. 81) i Simón.

CD Ebro: Salva de la Cruz; Tirado, Jon Ander, Ubay, Michelle Diana, Cantero; Selfa, Gerrit (Cabezas, m. 45), Fode (Sandro, m. 45); Dani Martínez i Raúl (Víctor, m. 69).

Gols: 1-0. Min. 16: Nikola. 1-1. Min. 34: Selfa. 1-2. Min. 76: Ubay.

Àrbitre: Martínez Montalbán (Col·legi Murcià). Va amonestar als locals Carlos Blanco i Ramón; així com als visitants Selfa, Gerrit i Víctor.

Incidències: Partit disputat al Miniestadi de la Ciutat Esportiva