Divendres, 3 de Maig, 2024  |
Un bon Villarreal B li planta cara a l’Hèrcules i sume un gran punt (1-1) Un bon Villarreal B li planta cara a l’Hèrcules i sume un gran punt (1-1)

- 6 Desembre, 2020 -

El filial va tindre les millors ocasions en un gran partit on els locals van estavellar una pilota al travesser al minut 89 Un bon Villarreal B li planta cara a l’Hèrcules i sume un gran punt (1-1)

El filial va tindre les millors ocasions en un gran partit on els locals van estavellar una pilota al travesser al minut 89

El Villarreal B va sumar un meritori punt davant l’Hércules d’Alacant en un partit molt igualat i que va estar marcat, inevitablement, pel fort vent que bufava en el Rico Pérez d’Alacant. Va haver clares ocasions de gol, però cap dels dos equips va aconseguir anotar.

El filial groc va poder avançar-se amb un xut llunyà de Narro que va atallar Falcón i amb una falta lateral d’Agüero que va traure la defensa quan ja es cantava el gol. El conjunt local també va tindre dos molt clares. En la primera Marc Vidal va realitzar una magnífica parada davant Jesús Alfaro, mentre que en la segona l’ex de la Cantera Grogueta, Tano Bonnín, va estavellar la seua cabotada en el pal.

El Villarreal B va dominar el segon acte, emmanillant els atacs de l’Hércules i mostrant-se incisiu en atac. Això sí, les ocasions clares de gol en aquesta segona part van brillar per la seua absència. La més clara per al filial groc va ser en una jugada personal d’Álex Millán que va acabar detenint Falcón. Per part seua, l’equip alacantí va estavellar una falta en el travesser fregant el temps de descompte.

El pròxim partit del Villarreal B serà contra l’Orihuela en el Mini Estadi de la Ciutat Esportiva (diumenge, 12.00 hores).

Hércules: Falcón; Nani, Moisés, Tano, Javi Pérez, Appin, Moyita, Borja (Manny, m. 90), Jesús Alfaro, David Sánchez (Pedro Torres, m. 80) i Buenacasa (Encunya, m. 62).

Villarreal B: Marc Vidal; Maxi Villa, De la Fuente, Copete, Dani Tasende; Ros, Carlo Adriano, Agüero (Andi, m. 90), Narro (Hassan, m. 77); Ahn (Kevin Soni, m. 61) i Álex Millán.

Àrbitre: Morales Moreno (C. Andalús). Groga als locals Javi Pérez, Moisés i Appin; així com als visitants Agüero i Dani Tasende.

Estadi: Rico Pérez d’Alacant.