Dissabte, 4 de Maig, 2024  |
El Villarreal B guanya a l’Orihuela i aconsegueix l’ascens a Primera Divisió RFEF (2-4) El Villarreal B guanya a l’Orihuela i aconsegueix l’ascens a Primera Divisió RFEF (2-4)

- 14 Març, 2021 -

L'equip vila-realenc de Miguel Álvarez lluitarà en la segona fase del campionat per ascendir a Segona El Villarreal B guanya a l’Orihuela i aconsegueix l’ascens a Primera Divisió RFEF (2-4)

L’equip vila-realenc de Miguel Álvarez lluitarà en la segona fase del campionat per ascendir a Segona Divisió

El Villarreal B jugarà la temporada que ve en una categoria superior. El Mini Submarí es va assegurar pujar a la nova Primera RFEF i buscarà el premi gros per l’ascens a Segona Divisió A. El filial groc es va imposar a l’Orihuela per 2-4 gràcies als gols d’Arana, Millán, Collado i Harper i acabarà la primera fase de la temporada entre els tres primers classificats aprofitant així la derrota de l’Hércules davant l’Atlético Levante (0-1).

La primera part va ser trepidant. Van passar moltíssimes coses. De fet, el primer gol va pujar al marcador als pocs segons. Va ser per a l’Orihuela. Solano es va plantar només davant Jorgensen i li va batre amb un xut col·locat al costat del pal (1-0, m. 1).

A més, en el minut 6 es va haver de retirar Filip Jorgensen lesionat. El porter suec va ser reemplaçat pel vila-realenc Marc Vidal. Tot semblaven males notícies, però el filial groc es va revelar contra el desesperançador inici.

Així, l’empat va arribar en el 20’. Hassan va realitzar una magnífica jugada per banda esquerra, va centrar al cor de l’àrea i Arana va cabotejar de manera espectacular a la xarxa. Golàs (1-1).

A la mitja hora de joc, una altra jugada clau. El local Miguel Marí va ser expulsat per doble groga i deixava a l’Orihuela amb un menys. El migcampista va realitzar dues faltes sobre Lozano en tot just dos minuts. Ambdues eren mereixedores de cartolina.

El Villarreal B va aprofitar el desconcert dels escorpins per a anotar el 1-2. Aquesta vegada va ser Juan Agüero el que va assistir amb un precís passe interior i Álex Millán va marcar amb un potent xut davant el qual res va poder fer Leandro. Brutal (m. 30).

En el descans es va produir el segon canvi al Villarreal B. Diego Collado va reemplaçar a Juan Agüero. El ‘16’ del filial va marcar en la primera pilota que va tocar. Collado va caçar una pilota solta en l’àrea i va disparar amb duresa. L’esfèric va entrar com un obús. Gran (1-3, m. 47).

L’Orihuela li va posar emoció als minuts finals amb un gol de penal. Chechu va caure en l’àrea en una acció amb Dani Tasende i el col·legiat va assenyalar el punt fatídic. El propi Chechu es va encarregar de materialitzar el llançament (2-3, m. 78).

La sentència va arribar en el descompte amb un mortífer contraatac del Villarreal B. Collado va llançar en llarg per a Hassan, aquest va contemporitzar fins que arribara Harper i li va cedir la pilota perquè l’hispà-escocés anotara el 2-4 definitiu amb un xut col·locat.

El pròxim partit del Villarreal B serà contra la UD Ibiza en el Mini Estadi en l’última jornada de la primera fase de la temporada (horari per confirmar).

Orihuela CF: Leandro; Pina, Marín, Chechu, Miguel Marí, Solano (Salinas, m. 68), Álex Pérez (Gilabert, m. 58), Lolo Pavó, Ferrán Giner (Ahmed, m. 58), Badal i Olmedo (Nil Garrido, m. 35).

Villarreal B: Jorgensen (Marc Vidal, m. 6); Andrei, Vadik, Pereiro, Dani Tasende; Ros, Lozano (Carlo Adriano, m. 61), Agüero (Collado, m. 46); Hassan, Arana (Beitia, m. 78) i Álex Millán (Harper, m. 61).

Gols: 1-0. Min. 1: Solano. 1-1. Min. 20: Arana. 1-2. Min. 30: Álex Millán. 1-3. Min. 47: Collado. 2-3. Min. 78: Chechu, de penal. 2-4. Min. 92: Harper.

Àrbitre: Calderiña Pavó (C. Català). Groga als locals Ferrán Giner, Olmedo, Nil Garrido, Ahmed i Pina; així com als visitants Ros i Marc Vidal. Va expulsar per doble amonestació a Miguel Marí per part de l’Orihuela (m. 30).

Camp: Els Arcs.