Diumenge, 5 de Maig, 2024  |
El Villarreal B derrota a l’Hèrcules en un gran partit i se situa tercer en la taula (2-1) El Villarreal B derrota a l’Hèrcules en un gran partit i se situa tercer en la taula (2-1)

- 6 Març, 2021 -

Haissem, en la primera part, i Millán, entres el descans, van posar els gols per al filial davant un gran rival El Villarreal B derrota a l’Hèrcules en un gran partit i se situa tercer en la taula (2-1)

Haissem, en la primera part, i Álex Millán, entres el descans, van posar els gols per al filial groc davant un gran rival

Era un partit dels grans. I no va defraudar. El Villarreal B es va imposar 2-1 a l’Hércules en el Mini Estadi. Els grocs van sumar els tres punts gràcies als gols d’Hassan i Álex Millán. Per part alacantina va anotar de falta Álex Martínez.

Amb aquesta victòria, el Villarreal B supera a l’Hèrcules en la taula i a més li guanya el ‘goalaverage’ particular en cas d’empat (0-0 i 2-1). El filial groc jugarà davant l’Orihuela i Ibiza en les dues últimes jornades, mentre que l’Hércules s’enfrontarà a Atlético Levant i La Nucia.

S’enfrontaven dos rivals directes per ocupar llocs de ‘play-off’ d’ascens i l’emoció va predominar des del xiulet inicial.

El primer gol del xoc va ser un tremend golàs. Corria el minut 37 de joc quan Hassan va rebre una passada llarga de Dani Tasende, es va anar per velocitat del seu parell i va picar la pilota davant l’eixida de Falcón. Quasi no tenia angle (1-0)!

Després del descans es va produir la jugada més desafortunada del partit. Acuña, que acaba de reaparéixer després d’una lesió de peroné, es va lesionar en un salt en el centre del camp i va haver d’abandonar el terreny de joc fent-se mal al genoll dret. Autèntica mala sort per a l’experimentat davanter de l’equip alacantí.

Ja en la segona part, l’Hércules va empatar per mitjà d’Álex Martínez. El lateral esquerre va executar a la perfecció una falta que va entrar per tota l’esquadra (1-1, m. 74).

El Villarreal B va respondre tan sols set minuts més tard. Andrei va realitzar una magnífica jugada per banda dreta, va filtrar una meravellosa pilota per a Álex Millán i el capità groc no va perdonar davant Falcón. Molta sang freda del ‘9’ i un gol que val el seu pes en or (2-1, m. 81).

Villarreal B: Jorgensen; Andrei, Dela, Copete, Tasende; Agüero, Ros, Lozano (Carlo, m. 93), Hassan (Narro, m. 84); Arana (Ahn, m. 66) i Millán (Harper, m. 93).

Hércules CF: Falcón; Javi Pérez, Moisés, Tano, Álex Martínez; Alfaro (Abde, m. 72), Armant (Siddel, m. 84), Appin, Borja; David Sánchez (Encunya, m. 46 (Moyita, m. 50)) i Benja (Buenacasa, m. 72).

Gols: 1-0. Min. 37: Hassan. 1-1. Min. 74: Álex Martínez. 2-1. Min. 81: Millán.

Àrbitre: Guzmán Mansilla (C. Andalús). Va amonestar als locals Dela, Lozano, Agüero i Ros; així com als visitants David Sánchez, Javi Pérez, Benja i Adrián López (mentre estava en la banqueta).

Camp: Mini Estadi.