Dilluns, 29 d'Abril, 2024  |
Les moltes baixes li passen factura al Villarreal B al camp de l’Algeciras (2-1) Les moltes baixes li passen factura al Villarreal B al camp de l’Algeciras (2-1)

- 9 Gener, 2022 -

El filial de Miguel Álvarez va tenir opcions per empatar el marcador fins al temps de descompte Les moltes baixes li passen factura al Villarreal B al camp de l’Algeciras (2-1)

El filial de Miguel Álvarez va tenir opcions per empatar el marcador fins al temps de descompte

El Villarreal B va perdre davant l’Algeciras CF (2-1) en un partit molt disputat, que es va decantar per al quadre local. Els grocs, amb innombrables baixes, van competir fins a l’últim minut a la recerca de l’empat.

El conjunt gadità es va avançar en el marcador abans dels primers deu minuts d’encontre. A l’eixida d’un servei de cantonada botat al primer pal, Mariano va sorprendre la saga ‘grogueta’ i va posar el 1-0 en el marcador.

La rèplica del Villarreal a penes es va fer esperar. Menys de cinc minuts després, Collado va retornar les taules al marcador amb un inapel·lable xut croat amb la cama dreta. Amb 1-1 en l’electrònic, locals i visitants van deixar un parell d’ocasions frustrades. No obstant això, anava a ser l’Algeciras CF el que s’emportara el gat a l’aigua.

Fregant la mitja hora de partit, el col·legiat del partit va assenyalar pena màxima a favor de l’Algeciras per un enderrocament de Martín a un futbolista local. Des del punt fatídic, Álvaro amb un tret precís va retornar l’avantatge al quadre andalús.

Després d’uns minuts de sotsobre del conjunt ‘groguet’ al final del primer període, els grocs van despertar per a la segona meitat. L’equip de Miguel Álvarez va demostrar ser un equip valent i anar, sense complexos, per l’empat. No obstant això, la falta d’encert i les sòbries intervencions del porter local van impedir que el Villarreal B traguera un resultat positiu de la seua visita a l’Estadi Nuevo Mirador. La nota positiva del partit va ser el debut de joves futbolistes com Rodrigo Alonso, Javi Comeras, Jonny Arriba, Iván Ramos i Tiago Geralnik en Primera RFEF.

Fitxa tècnica

Algeciras CF: Iván Crespo, V. López (G. Zabarte, m. 57), Robin, Mariano, Tomás, Pepe Mena, Iván T. (Duarte, m. 77), Ferni (Peris, m. 77), Leiva (Villapalos, m. 63), Álvaro R. (Borjam m. 77) i Roni.

Villarreal B: Gianni; M. A. Leal, Vadik, Pablo, Martín, Dani Tasende (Goyo, m. 65); Rodrigo (Tiago, m. 65), A. del Moral, Ahn (Javi Comeras, m. 88), Collado (Jonny, m. 77); i Á. Forés (Iván, m. 65).

Gols: 1-0. Min. 8: Mariano. 1-1. Min. 12: Collado. 2-1. Min. 30: Álvaro R.

Àrbitre: Víctor Pérez (comité de Tenerife). Va amonestar als locals Iván T., Roni i Robin, així com als visitants Pablo Iñiguez i Rodrigo.

Incidències: Partit entre l’Algeciras CF i el Villarreal B, corresponent a la jornada 18 del Grup 2 de la Primera RFEF Footters, celebrat en l’Estadi Nuevo Mirador d’Algesires.