Dimecres, 15 de Maig, 2024  |
El Villarreal posa fi a la seua gran ratxa en el camp del Betis on ha jugat una hora amb un futbolista menys (2-1) El Villarreal posa fi a la seua gran ratxa en el camp del Betis on ha jugat una hora amb un futbolista menys (2-1)

- 3 Febrer, 2018 -

El Villarreal va caure en la seua visita al Reial Betis en l'Estadi Benito Villamarín (2-1) en un xoc marcat per l'expulsió de Bonera,... El Villarreal posa fi a la seua gran ratxa en el camp del Betis on ha jugat una hora amb un futbolista menys (2-1)

El Villarreal va caure en la seua visita al Reial Betis en l’Estadi Benito Villamarín (2-1) en un xoc marcat per l’expulsió de Bonera, que va deixar als grocs en inferioritat des del minut 30. Els grocs, malgrat jugar amb deu, ho van intentar tot en la segona part per a igualar el marcador -gol de Bacca inclòs-, però els verd-i-blancs amb el partit a favor, van acabar rematant en el minut 64 de nou per mitjà de Loren. FOTO: LA LLIGA

El Villarreal va caure en la seua visita al Reial Betis en l’Estadi Benito Villamarín (2-1) en un xoc marcat per l’expulsió de Bonera, que va deixar als grocs en inferioritat des del minut 30. Els grocs, malgrat jugar amb deu, ho van intentar tot en la segona part per a igualar el marcador -gol de Bacca inclòs-, però els verd-i-blancs amb el partit a favor, van acabar rematant en el minut 64 de nou per mitjà de Loren. Vidres-banner-de-256X256
La primera mitja hora va ser com va pronosticar Calleja en la prèvia: una lluita aferrissada per la pilota. Amb la pilota movent-se amb velocitat, el Betis se sentia còmode davant un Submarí que tractava de mantenir la possessió per a frenar les aspiracions del conjunt andalús.

Però tot anava a canviar a la mitja hora. Després d’una pèrdua en la línia de tres cambres, Bonera va eixir al tall i va derrocar a Rubén Castro i el col·legiat, contundent, va expulsar al jugador italià amb roja directa. El guió canviava –i el partit es complicava- per a un Villarreal obligat a jugar durant una hora amb deu futbolistes.

Després del gol, Javi Calleja va donar entrada a Álvaro per a guardar-se l’esquena i el Betis va prendre la iniciativa. Els grocs van aguantar bé les sacsejades verd-i-blanques quasi fins al descans, quan el debutant Loren, ja en l’última jugada, va connectar un impressionant tret llunyà que posava per davant als sevillans.

A-Fornals1

Pablo Fornals, en una llance del partit d’aquest dissabte. FOTO: LA LLIGA

Malgrat les dificultats, el Villarreal no va baixar els braços i va eixir amb forces renovades en la segona part. Els grocs van tancar al Betis en la seua àrea i, en el 58, Bacca a punt va estar de posar l’empat amb un tir al pal. La sort no estava amb el Submarí i, en el 64, de nou Loren pentinava el just de cap per a posar el 2-0.

A deu minuts del final, un penal de Barragán sobre Cheryshev va obrir el partit i va permetre que els grocs retallaren distàncies per mitjà de Bacca, però ja no quedava temps i el Submarí encaixava la seua primera derrota sis jornades després.

FITXA TÈCNICA:

-2- REIAL BETIS: Adán; Barragán, Bartra, Mandi, Feddal (Camarasa, m. 55), Durmisi; Amat, Guardado, Fabián; Loren i Rubén Castro (Sergio León, m. 65).
-0- VILLARREAL: Asenjo, Mario, Bonera, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Castillejo (Javi Foc, m. 73), Rodri, Trigueros (Cheryshev, m. 65), Fornals; Bacca i Enes Ünal (Álvaro, m. 35).
GOLS: 1-0. Min. 44: Loren. 2-0. Min. 64: Loren. 2-1. Min. 79: Bacca, de penal.
ÀRBITRE: Arberola Rojas (Castellà-lleonés). Va amonestar a Rodrigo (m. 40) i Mario (m. 40) per part del Villarreal i Barragán (m. 78) per part del Betis. Va expulsar a Bonera per roja directa en el minut 30.
CAMP: Estadi Benito Villamarín davant 50.102 espectadors.