Dijous, 9 de Maig, 2024  |
El Facsa Vila-real BC suma una altra victòria a Alacant i segueix en la lluita per l’ascens El Facsa Vila-real BC suma una altra victòria a Alacant i segueix en la lluita per l’ascens

- 29 Març, 2021 -

Les xiques de Trini Bou continuen invictes en aquesta fase i la pròxima trobada serà el 10 d'abril a Múrcia El Facsa Vila-real BC suma una altra victòria a Alacant i segueix en la lluita per l’ascens

Les xiques de Trini Bou continuen invictes en aquesta fase i la pròxima trobada serà el 10 d’abril en terres murcianes

El Facsa Vila-real es va emportar la victòria en l’últim partit de la primera volta de la segona fase contra l’Adesavi en terres alacantines, primer classificat del Grup C en la primera fase i que tan sols comptava amb una derrota durant tota la temporada, amb el resultat final de 51-78.

Les xiques de Vila-real continuen invictes en aquesta fase per l’ascens, sent l’únic equip de la competició que no coneix la derrota des que es reprenguera després de l’obligada aturada pel Covid.

L’equip local, afrontava el partit amb nombroses baixes, que ja anunciava en les seues xarxes socials durant la setmana. Encara així va eixir molt fort a la trobada, però a poc a poc les xiques de Trini Bou es van anar distanciant en el marcador per a arribar al primer quart amb una diferència de 8 a 22.

En el segon quart Adesavi va estar més encertat en atac però les vila-realenques no van deixar que s’acostaren a l’electrònic, arribant al descans amb el marcador de 25 a 42, amb un xicotet esglai per part de les de Vila-real, ja que la seua jugadora Milena Papić va patir una xicoteta lesió que li va impedir tornar a la trobada.

Més del mateix en el tercer, on les de taronja no baixaven dels 20 punts per quart. Amb rotacions per a totes les jugadores s’arribava al tercer quart amb un 39 a 64.

L’últim quart no va tindre història, acabant amb victòria de les xiques de Facsa Vila-real, l’onzena consecutiva, per 51 a 78.

La jornada ha deixat el Grup A amb molta incertesa ja que els 3 primers equips empaten a victòries, amb el que posa la classificació roent. Mentrestant, en el grup B on es troba el Vila-real BC, Terralfas C.B.  va aconseguir en el seu feu la victòria davant UCAM Murcia, que juntament amb Adesavi segueixen sense conéixer la victòria, encara que tots dos tenen partits pendents de jugar encara.

La pròxima trobada serà el dissabte 10 d’abril, en terres murcianes contra l’UCAM Murcia.