Dissabte, 4 de Maig, 2024  |
El Facsa Vila-real BC s’estrena amb victòria en la fase d’ascens a LF2 front a l’UCAM Murcia El Facsa Vila-real BC s’estrena amb victòria en la fase d’ascens a LF2 front a l’UCAM Murcia

- 15 Març, 2021 -

Aquest cap de setmana el conjunt dirigit per Trini Bou rebrà en el Bancaixa al C.B. Terralfas El Facsa Vila-real BC s’estrena amb victòria en la fase d’ascens a LF2 front a l’UCAM Murcia

L’equip de bàsquet es va enfrontar a l’UCAM Múrcia ahir i aquest cap de setmana el conjunt dirigit per Trini Bou rebrà en el Bancaixa al C.B. Terralfas

El diumenge 14 de març arrancava en el Pavelló Bancaixa el primer partit de la fase d’ascens a LF2 entre el Facsa Vila-real BC i l’UCAM Murcia. Tots dos equips reprenien la competició després de l’aturada després d’obtindre tots dos les seues passades en cada grup.

El Facsa Vila-real BC va eixir com un autèntic vendaval deixant clar les seues intencions des del primer minut. Així ho reflectia l’electrònic amb tan sols 5 minuts disputats i amb un 14-4 que obligava a demanar minut a Ismael Martínez, entrenador de l’equip visitant. Però l’equip local no va posar el fre i va fer créixer la seua renda per a arribar al primer quart amb un marcador favorable de 34-15.

En el segon quart, amb un parcial més igualat, les visitants aconseguien anotar des de la línia de tirs lliures, mentre que les locals es feien propietàries davall dels taulers, deixant sense opcions d’acostar-se al marcador a l’UCAM Murcia.

Després del descans, un 8 a 2 de parcial en els primers 5 minuts favorables a les xiques de Trini Bou, deixava pràcticament la trobada sentenciada, on el joc coral i una gran muralla sota els cércols feien cada vegada més difícil que les jugadores de l’UCAM s’acostaren en el marcador, amb el que va concloure la trobada amb un marcador final de 90-54.

Gran victòria en aquest inici de la fase d’ascens per a les jugadores del Vila-real BC, contra un rival que segur donarà que parlar en aquesta fase.

Diumenge que ve 21 de març, a les 19.00, el conjunt dirigit per Trini Bou rebrà en el Bancaixa al C.B. Terralfas, classificat en primer lloc en el grup B.