Divendres, 3 de Maig, 2024  |
“Ens va faltar encert a dalt, i en defensa ens va costar tancar les línies de passada” “Ens va faltar encert a dalt, i en defensa ens va costar tancar les línies de passada”

- 1 Novembre, 2019 -

El Villarreal, després de perdre en Eibar, comença a preparar des d'aquest divendres el duel contra l'Athletic del diumenge a les 12.00 hores en... “Ens va faltar encert a dalt, i en defensa ens va costar tancar les línies de passada”

L’entrenador delVillarreal, Javi Calleja, es va mostrar satisfet amb el treball realitzat pels seus homes davant el Eibar en el Ipurúa, malgrat la derrota final per 2-1. El madrileny va recalcar que va ser un xoc molt disputat: “Sabíem que la dificultat seria màxima. Ens va faltar encert a dalt i en defensa ens va costar tancar les línies de passada. El partit se’ns va escapar per detalls. Treballem molt, però ens va faltar encert”.

Això sí, aqueixa derrota que va arribar en el minut 95, va deixar un “sabor amarg” en una trobada que va resultar “molt igualat” i al Villarreal no va ser “inferior” al Eibar. Va tornar a repetir Calleja que el conjunt basc et “exigeix de gom a gom” en tots els partits, i encara que considera que els seus homes van tindre el control del joc, el xoc se’ls ha escapat “en l’últim moment”, amb el gol del xilé Fabián Orellana en el descompte.

El gol del Eibar va arribar en la prolongació del partit. El col·legiat va decretar sis minuts d’afegit i el 2-1 de Orellana va arribar en el minut 95, i segons l’entrenador del Villarreal, “no hi havia motiu per a allargar sis minuts”, encara que prefereix “passar pàgina” i centrar-se de ple en el partit contra l’Athletic, del diumenge a les 14.00 hores en l’Estadi de la Ceràmica.

Chukwueze defensarà els interessos de la seua selecció davant Benín i Lesotho

L’atacant del Villarreal Samu Chukwueze ha rebut la trucada de la Selecció de Nigèria per a enfrontar-se davant Benín (13 de novembre) i Lesotho (17 de novembre) en dos partits de classificació per al Campionat Africà de Nacions 2020. D’aquesta forma, l’internacional nigerià s’enrolarà en les files del seu combinat nacional durant la pròxima aturada de seleccions.

Els partits internacionals que disputarà Samu Chukwueze la pròxima aturada de seleccions són els següents:

Dimecres, 13 de novembre: Nigèria-Benín, a les 17.00 hores (escenari encara per confirmar).
Diumenge, 17 de novembre: Lesotho-Nigèria, a les 17.00 hores, en l’Estadi Setsoto de Maseru (Lesotho).