Divendres, 3 de Maig, 2024  |
El Villarreal es satura i sols pot traure un punt davant la Reial Societat (0-0) El Villarreal es satura i sols pot traure un punt davant la Reial Societat (0-0)

- 24 Abril, 2016 -

L'ocasió més clara del partit va ser un baló de Bruno al travesser, pero l'equip pareixia pensar ja en Liverpool El Villarreal es satura i sols pot traure un punt davant la Reial Societat (0-0)

iòVila-real Informació

Un punt i cap més. És el que va sumar el Villarreal davant la Real Sociedad en El Madrigal. Va ser un partit més complicat de l’esperat davant un rival, el donostiarra, que va acabar millor. La segona part va estar millor jugada per l’equip d’ Anoeta, davant un voluntariós conjunt vila-realenc. Tampoc es van veure clares ocasions de gol al llarg dels noranta minuts.

Els Groguets es trobaven millor amb el pas dels minuts. Així, Bruno Soriano es va quedar a tan sols uns centímetres del gol amb un fantàstic llançament de falta directa que va acabar estavellant-se en el travesser. Impecable llançament que no va trobar el camí del gol per molt poc. Amb tot això, va ser la Real Soceidad la que va disposar de la primera gran ocasió de duel. Elustondo va cabotejar un servei de còrner i la pilota es va perdre fregant el pal (m. 14). El Submarí va reaccionar immediatament en una espectacular jugada de Bakambu, que va passar l’esfèric per sobre a Soldado, i la rematada acrobàtica del ‘9’ va ser rebutjada per Rulli amb problemes.

La Real Sociedad estava esperant el seu moment i a punt va estar d’avançar-se en el marcador amb una jugada en la qual Zurutuza va retallar al seu parell dins de l’àrea, encara que es va trobar amb una àgil estirada d’Asenjo, que va estar molt atent a l’hora de sortir als peus del futbolista de l’equip donostiarra, Carlos Vela, qui es va plantar sol davant Asenjo i va intentar superar-lo amb una vaselina que el porter palentí va endevinar a la perfecció realitzant una brillant parada. Va aguantar suficientment el porter i es va emportar l’ovació de l’afició que va poblar El Madrigal.

Va passar la segona part sense clares ocasions de gol per a cap dels dos equips. La més clara per al Villarreal la va tenir Bakabu en una cavalcada ‘marca de la casa’ del davanter franc-congolès, encara que el seu potent tret va ser rebutjat per Rulli.

Aquest resultat permet al Submarí seguir a la quarta plaça de la taula amb 61 punts acumulats en 35 jornades de Lliga disputades. Tan sols resten tres partits i el Vila-real haurà de seguir lluitant per classificar-se per a la propera edició de la UEFA Champions League.

FITXA TÈCNICA:

-0- VILA-REAL: Asenjo; Mario, Bailly (Adrián Marín, m. 64), Víctor Ruiz, Rukavina; Denis Suárez, Pina (Jonathan dos Santos, m. 57), Bruno, Samu Castillejo; Bakambu i Soldado (Adrián, m. 67).

-0- REIAL SOCIETAT: Rulli; Zaldúa, Elustondo, Íñigo, Yuri; Markel Bergara, Diego Reyes (Xabi Prieto, m. 81), Illarra; Oyarzabal (Baptista, m. 92), Zurutuza i Carlos Vela (Héctor Hernández, m. 89).

ÀRBITRE: Fernández Borbalán (C. Andalús). Groga als locals Pina, Mario, Jonathan dos Santos i Adrián; així com al visitant Vela.

CAMP: El Madrigal, davant 17.215 espectadors.