Dissabte, 4 de Maig, 2024  |
La mala sort i els pals priven al Villarreal d’una victòria a Granada, després d’un gran gol de Castillejo (1-1) La mala sort i els pals priven al Villarreal d’una victòria a Granada, després d’un gran gol de Castillejo (1-1)

- 21 Agost, 2016 -

Qüestió de centímetres. El Villarreal va empatar en la seva estrena de lliga davant el Granada (1-1) en un partit en què va merèixer... La mala sort i els pals priven al Villarreal d’una victòria a Granada, després d’un gran gol de Castillejo (1-1)

Qüestió de centímetres. El Villarreal va empatar en la seva estrena de lliga davant el Granada (1-1) en un partit en què va merèixer endur-se la victòria i fins i tot va estavellar la pilota dues vegades en la fusta de la porteria d’Ochoa.

Els grocs, ben ordenats en defensa, van començar a crear ocasions de gol abans que s’arribés al primer quart d’hora. Pato es va escapar del seu parell i va tocar lleugerament amb la seva bota dreta cap a la porteria, però Ochoa va rebutjar l’esfèric amb la cama (m. 14).

Amb Víctor Ruiz, Rukavina i Sansone com a novetats respecte a l’últim partit davant el Mònaco, l’equip de Fran Escribá es mostrava sòlid i en tota la primera meitat del duel no va concedir ni una sola ocasió al seu rival.

Per la seva banda, el Submarí va fregar de nou el gol al minut 24. Pato va barallar sense descans una pilota dins l’àrea i l’esfèric va caure als peus de Soriano, que va disparar amb l’esquerra i no va trobar el camí del gol per la miraculosa intervenció d’un defensa.

La tònica del partit no va canviar en la segona meitat. El Villarreal buscava amb més perill el gol i va estar a punt d’aconseguir-ho al 55′. Soriano va rebre la pilota a la frontal de l’àrea, se la va acomodar a l’esquerra i va deixar anar un xut col·locat que es va estavellar a la pal.

Els grocs no van desesperar i van trobar el gol amb una falta al minut 61. Samu Castillejo va executar amb mestria el lliure directe a la frontal i la pilota va entrar després de tocar al pal. Golàs del ’19’. Poc va durar l’alegria. El Granada va empatar tan sols tres minuts més tard amb una rematada de Ponce des de dins de l’àrea petita després d’una jugada d’estratègia.

El Villarreal es va aixecar i se’n va anar a pel 1-2. Sansone va tornar a topar-se amb la fusta després d’una gran jugada de Castillejo per la dreta, que va centrar i el ’18’ va rematar de cap en posició forçada estavellant la pilota al travesser (m. 68). Autèntica mala sort.

D’aquí fins al final del partit els dos equips van buscar emportar-se la victòria, però va haver-hi repartiment de punts. El Submarí ja pensa en el repte de dimarts que al Louis II davant el Mònaco (20.45 hores).

Granada CF: Ochoa; Tito, Agbo, Lombán, Foulquier; Khrin, Javi Márquez (Barral, m. 66), Boga, Toral (Martins, m. 72), Cuenca; Ponce.

Villarreal CF: Asenjo; Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, Rukavina; Castillejo, N’Diaye, Trigueros, Soriano; Pato (Mario González, m. 90) i Sansone (Sants Borré, m. 77).

Gols: 0-1. Min. 61: Castillejo. 1-1. Min. 64: Ponce.

Àrbitre: Estrada Fernández (C. Català). Groga als locals Lombán i Barral; així com als visitants Sansone, N’Diaye i Trigueros.

Estadi: Nou Els Cármenes.