Divendres, 3 de Maig, 2024  |
El Villarreal B suma un punt a Gavá gràcies a un gol de Carlos Martínez (1-1) El Villarreal B suma un punt a Gavá gràcies a un gol de Carlos Martínez (1-1)

- 15 Gener, 2017 -

Els locals es van avançar a la primera part, i Ander Cantero va parar un penal amb 0-0 al marcador El Villarreal B suma un punt a Gavá gràcies a un gol de Carlos Martínez (1-1)

El Villarreal B va sumar un treballat punt en la seva visita al CF Gavà. El Villarreal B va ser de menys a més en el partit i fins i tot va merèixer remuntar i endur-se els tres punts. Finalment va sumar un que li permet mantenir-se a la zona noble de la classificació.

El conjunt català es va avançar al marcador gràcies a l’olfacte del seu màxim golejador. Boris va rematar a boca de canó i Cantero no va poder evitar el gol (1-0, m. 24). Va reaccionar el filial groc, que va empatar ja en la segona part per mitjà de Carlos Martínez.

El Mini Submarí va anar a per totes en el segon període i fruit del seu insistència va arribar el gol de Carlos Martínez (1-1, min. 59). El ‘killer’ groc no va perdonar, tornant a ser clau per al seu equip.

Els grocs van tenir ocasions en els últims compassos del duel, però no van encertar a superar Craviotto. El proper rival del Villarreal B serà el Barcelona B, que visitarà el Miniestadi de la Ciutat Esportiva el dissabte 21 de gener a partir de les 17.30 hores.