Dissabte, 4 de Maig, 2024  |
Els gols de Suárez no són suficients perquè el Villarreal B alce el vol en l’Hospitalet (2-2) Els gols de Suárez no són suficients perquè el Villarreal B alce el vol en l’Hospitalet (2-2)

- 12 Març, 2017 -

El filial s'allunya de les places de 'play-off' després de no poder guanyar a un rival en llocs de descens Els gols de Suárez no són suficients perquè el Villarreal B alce el vol en l’Hospitalet (2-2)

Ho va intentar tot el Villarreal B en la seua visita a la Feixa Llarga per a portar-se els tres punts, però no va poder ser. El filial va sumar un punt útil davant el CE l’Hospitalet (2-2) en un xoc on els grocs van arribar a posar-se per davant en dues ocasions amb gols de Leo Suárez, però en el qual els locals van reaccionar per a tornar a posar la igualtat en el marcador.

Va ser una bona primera part dels grocs, que van aconseguir posar-se per davant als vint minuts amb un gran tret de Leo Suárez des de fora de l’àrea -quasi 30 metres- que es va colar per tota l’esquadra. El gol de l’argentí va ser neutralitzat en el 35 per part de Salinas, que posava l’1-1 en el marcador després d’una fallada defensiva dels grocs. Ja quasi a la vora del descans, Leo Suárez de nou, després de cercar buit en la frontal, feia el 2-1 amb un tret similar al del primer gol teledirigit a l’esquadra dels barcelonins.

La segona part no va començar bé per al filial, que veia com, de nou Salinas, empatava el xoc en el minut 51. El conjunt de Paco López va tornar a la càrrega en nombroses ocasions i fins i tot va arribar a estavellar una pilota en el travesser, però el marcador ja no es va tornar a moure.

FITXA TÈCNICA:

-2- L’HOSPITALET: Dani; Dani Fernández, García, Javi Selvas, Juste, Benjamin Akoto, Samuel, Lucas, Rodríguez (Marque, m. 80), Salines i Teo.

-2- VILLARREAL B: Ander Cantero; Miguelón, Felipe Alfonso, Juan Ibiza, Pau, Larrea, Lazo (Carlos López, m. 83), Ramiro Guerra, Shvets (Carlos Martínez, m. 62), Leo Suárez (Raba, m. 83) i Mario González.

GOLS: 0-1. Min. 21: Leo Suárez. 1-1. Min. 34: Salinas. 1-2. Min. 44: Leo Suárez. 2-2. Min. 51: Salinas.

ÀRBITRE: Raúl González (Comitè de Las Palmas). Va amonestar als locals Benjamin Akoto i Juste, així com als visitants Lazo, Miguelón, Acosta i Felipe Alfonso.

CAMP: La Feixa Llarga, davant 500 aficionats