Dilluns, 13 de Maig, 2024  |
Moreno li dóna un punt al Villarreal C en el partit davant el Borriol en El Palmar (1-1) Moreno li dóna un punt al Villarreal C en el partit davant el Borriol en El Palmar (1-1)

- 5 Març, 2017 -

Els borriolencs es van avançar en el minut 68 i el de Huelva va posar les taules a huit minuts d'acabar Moreno li dóna un punt al Villarreal C en el partit davant el Borriol en El Palmar (1-1)

El Villarreal C va aconseguir un punt vital davant el Borriol en El Palmar. Malgrat que l’equip local es va avançar en el marcador, els grocs van mantenir la calma i van igualar la trobada en els últims compassos del partit.
La primera part va ser per als grocs, malgrat que el marcador no es va moure. Tots dos equips van tenir ocasions per a avançar-se, però sense fortuna. No obstant açò, el pitjor per al Villarreal C va ser la lesió del defensa central Pepe Castaño, que va haver d’abandonar el terreny de joc, sent reemplaçat per Andrei.
La segona part va ser trepidant, ja que els dos equips van anotar una miqueta. En el minut 68, Mora va avançar als rojillos, malgrat que solament van tenir un parell d’ocasions clares. El tant ‘groguet’ va arribar en els últims compassos de la trobada, obra de Simón (m. 84).
El pròxim partit del Vila-real C serà en el Mini Estadi davant el Almoradi (dimecres, 18.30 hores).

FITXA TÈCNICA:

-1- BORRIOL: Óscar, Jaume, Nacho, Lalo, Pepe Mora, Javi Mora, Bielsa (Badre, m. 89), Ximo, Héctor (Tali, m. 56) Pedro (Adrián, m. 71) i Colomer.

-1- VILLARREAL C: Diego; Genís, Maxi, Pepe (Andrei, m. 40), Nani; Migue, Meseguer, Pedrito (Chuca, m. 46), Belizón; Darío (Nicola, m. 68) i Simón.

GOLS: 1-0. Min. 68: Javi Mora. 1-1. Min. 84: Simón.

ÀRBITRE: García Gallecs. Va amonestar a Jaume, Pedro, Colomer i Tali, per part del Borriol Cf. Quant al Villarreal C, van veure la groga Meseguer i Pedrito.

CAMP: El Palmar, davant 2oo aficionats.