Divendres, 3 de Maig, 2024  |
El CH Vila-real trau un magnífic empat en la seua visita al  BM Elche Vulcanizados Alberola (20-20) El CH Vila-real trau un magnífic empat en la seua visita al  BM Elche Vulcanizados Alberola (20-20)

- 28 Gener, 2019 -

Dissabte a les 18.00 en el Pavelló Sebastian Mora, difícil partit contra el líder de la categoria l’Horneo Sporting Alicante, que porta cinc triomfs... El CH Vila-real trau un magnífic empat en la seua visita al  BM Elche Vulcanizados Alberola (20-20)

Dissabte a les 18.00 en el Pavelló Sebastian Mora, difícil partit contra el líder de la categoria l’Horneo Sporting Alicante, que porta cinc triomfs consecutius

Vicent Cerdà/Vila-real Informació

Gran partit dels rogets del CH Vila-real en la pista del BM Elche Vulcanizados Alberola, és cert que els frangi-verds estan en crisi de joc, després de quatre partits perduts consecutivament, però també és cert que l’equip d’Elx va guanyar el sis primers partits de lliga i va ser líder fins la sisena jornada i segon en la dotzena. Així que no hi ha que traure-li el mèrit a un gran partit i un bon empat, i més amb la baixa de Gulliver Esteves per lesió.

Durant tota la primera part el Vila-real va anar per davant de dos i tres gols i només a un minut del descans es va produir l’empat a nou gols.

En la segona part l’equip de la Plana Baixa es va tornar a avançar d’un o dos gols fins el minut 24 en el que de nou els del Baix Vinalopó, van tornar a empatar, en este cas, a 17. I des d’aleshores el BM Elche va anar davant d’un gol, sent neutralitzat pel CH Vila-real que empatava a 18, a 19  i a 20 gols faltant minut i mig pels seixanta minuts reglamentaris. Però un penal  a falta de dos segons pel final del partit i amb 20-20, pareixia que suposaria la derrota. Però Ivan Forner en la porteria va aturar el llançament de 7 metres i va aconseguir l’empat i el punt número 13 en la classificació.

Destacarem el bon partit d’Andreu Miralles, que es va recuperant poc a poc de la seua lesió i especialment al porter Ivan Forner per la seua actuació sota pals en el moment decisiu.

Van jugar pel CH Vila-real: David Gil, Ivan Forner, David Bueno, Alejandro Alfonso (4), Marc Sánchez (3), Andreu Miralles (3), Alex Gil (2), Youcef Haddallah (2), Nacho Nebot (2), Dani Rustarazo (2), Alberto Martínez(1), Carlos Sánchez (1), Carlos Lara, Joan Mateu i Marc Carda.

Dissabte vinent a les 18 hores en el Pavelló Sebastian Mora, difícil partit contra el líder de la categoria l’Horneo Sporting Alicante, que porta cinc triomfs consecutius.