Dijous, 2 de Maig, 2024  |
El Villarreall li juga de teu al teu al líder Reial Societat en Anoeta i arranca un gran punt (1-1) El Villarreall li juga de teu al teu al líder Reial Societat en Anoeta i arranca un gran punt (1-1)

- 29 Novembre, 2020 -

El Villarreal va sumar un valuós punt davant la Real Sociedad (1-1) en un enfrontament molt igualat que va exhibir la seua millor versió... El Villarreall li juga de teu al teu al líder Reial Societat en Anoeta i arranca un gran punt (1-1)

El Villarreal va sumar un valuós punt davant la Real Sociedad (1-1) en un enfrontament molt igualat que va exhibir la seua millor versió durant el primer temps. Gerard Moreno i Oyarzabal van marcar, des del punt de penal, els gols de dos equips amb altes aspiracions aquesta temporada. El partit va acabar amb els jugadors del ‘Submarí’ groc reclamant un possible penal comés sobre Gerard Moreno en l’últim segon

Un duel d’alta volada. La Real Sociedad i el Villarreal es donaven cita en el Reale Arena per a protagonitzar un enfrontament entre dos dels equips revelació del campionat. El conjunt ‘txuri-urdin’ arribava al partir com a líder de la Primera Divisió, mentre que el Submarí, tercer classificat, aspirava a sorprendre l’equip realista en el seu propi feu.

El tècnic groc, Unai Emery, va apostar per un onze amb huit canvis respecte a l’últim partit d’UEFA Europa League davant el Maccabi Tel Aviv (1-1). Únicament Pedraza, Trigueros i Bacca van repetir en la formació titular davant el combinat basc.

El partit prometia emocions fortes, bon joc i gols. Prompte va arribar el primer del partit, a favor del Villarreal. En el minut 6, Gil Manzano va assenyalar pena màxima comesa d’Aritz sobre Pervis Estupiñán. El ‘pichichi’ groc, Gerard Moreno, va convertir el llançament amb un tret creuat que va enganyar a Álex Remiro.

Després del gol ‘groguet’, la Real Sociedad va reaccionar i va tindre el tant de l’empat en les botes de Barrenetxea. En el minut 19, el jugador ‘txuri-urdin’ va estavellar el seu tret a boca de canó des del cor de l’àrea en el cos d’un salvador Sergio Asenjo.

Aconseguida la mitja hora de joc, el col·legiat va tornar a assenyalar pena màxima, però en aquesta ocasió, favorable a la Real Sociedad. La jugada no va estar exempta de polèmica, ja que venia precedida d’un inexistent servei de cantonada. Malgrat això, Mikel Oyarzabal, es va encarregar del seu llançament per a sorprendre a Asenjo i marcar el gol de l’empat.

En els últims compassos del primer temps, els dos conjunts pugnaven per la pilota i tractaven de ser protagonistes, De poder a poder, tant blanc-i-blaus com grocs van signar uns primers 45 minuts amb molt de ritme i alternatives.

La segona meitat va ser completament diferent. Malgrat l’alternança en el joc, amb el pas dels minuts, el cansament va començar a passar factura en els jugadors dels dos equips. Sense ocasions ressenyables, el partit va arribar a la seua fi amb un just repartiment de punts en el Reale Arena.

Fitxa tècnica:

Real Sociedad: Remiro; Aritz (Zaldúa, m. 45), Zubeldia, Le Normand, Aihen (Monreal, m. 80); Barrenetxea (Portu, m. 69), Guevara (Zubimendi, m. 69), Merino, López Alcaide; Oyarzabal (Januzaj, m. 80) i William José.

Villarreal CF: S. Asenjo; Mario Gaspar, R. Albiol, Pau, Estupiñán; Iborra, M. Trigueros (Coquelin, m. 54), Parejo, Gerard, Bacca (Chukwueze, m. 45) i A. Pedraza (Take, m. 74).

Gols: 0-1. Min. 6: Gerard. 1-1. Min. 32: Oyarzabal.

Àrbitre: Gil Manzano. Va amonestar als locals Aritz, Le Normand, Barrenetxea, Aihen i Zubimendi, així com als visitants Pau, R. Albiol i Iborra.

Incidències: Partit entre la Real Sociedad i el Villarreal CF corresponent a la jornada 11 de LaLiga Santander celebrat en el Reale Arena.