Dimecres, 1 de Maig, 2024  |
El Villarreal es queda amb la mel en els llavis en el camp del Huesca on li han empatat en el minut 94 (2-2) El Villarreal es queda amb la mel en els llavis en el camp del Huesca on li han empatat en el minut 94 (2-2)

- 17 Desembre, 2018 -

A solo uns segons. El Villarreal va fregar la victòria davant l'Osca en El Alcoraz en un partit replet d'emoció. El conjunt oscense es... El Villarreal es queda amb la mel en els llavis en el camp del Huesca on li han empatat en el minut 94 (2-2)

A solo uns segons. El Villarreal va fregar la victòria davant el Huesca en El Alcoraz en un partit replet d’emoció. El conjunt oscense es va avançar per mitjà de ‘Cucho’ Hernández (de penal), els grocs van remuntar amb gols de Bacca (de penal) i Gerard i quan semblava que la victòria seria del Submarí va arribar el 2-2 de Longo en l’últim minut del descompte. L’expulsió de Mario Gaspar per doble amonestació (m. 64) va provocar que el Villarreal jugara amb un menys mitja hora.  Vidres-banner-de-256X256

Luis García va realitzar quatre canvis en l’onze respecte a l’onze titular que va jugar dijous passat davant l’Spartak de Moscou en l’Estadi de la Ceràmica. Asenjo va jugar sota pals, Funes Mori va entrar directament a l’eix de la saga, Trigueros en la medul·lar i Carlos Bacca en punta de llança.

Les primeres ocasions van ser per al Villarreal. Samu Chukwueze creava molt de perill per banda dreta. Primer tret massa fluix a les mans de Jovanovic, mentre que poc més tard va realitzar una excepcional jugada individual, va centrar i no va trobar rematador a un metre del gol. Prop de la mitja hora el Submarí va marcar, però el punt va ser anul·lat. Carlos Bacca estava en fora de joc.

Quan semblava que el primer acte acabaria en taules va arribar la jugada que va donar motiu al 1-0. El col·legiat va assenyalar el punt de penal després d’una acció entre Trigueros i Melero dins de l’àrea. ‘Cucho’ Hernández va materialitzar la pena màxima.

Villarreal51

Manu Trigueros baralla una pilota amb el examarillo Moi Gómez. FOTO: LALIGA

El Villarreal va aconseguir empatar de la mateixa manera, des del punt fatídic. Gerard Moreno va disparar amb duresa des de la frontal, la pilota se li va escapar a Jovanovic i allí va aparéixer Bacca per a tocar-lo lleugerament abans de ser derrocat pel porter de l’Osca. L’àrbitre Vaig mediar Jiménez, després de consultar amb el VAR, va confirmar la pena màxima. Bacca va anotar des dels 11 metres (1-1, m. 62).

Sense temps per a assimilar-ho va arribar un nou penal. Medié Jiménez va assenyalar falta de Mario Gaspar sobre Melero i el propi capità oscense va assumir la responsabilitat del llançament. Asenjo li va endevinar la intenció i va parar el tret a la seua dreta. Això sí, el Villarreal va haver de jugar des d’aqueix moment amb un jugador menys per l’expulsió de Mario Gaspar per doble amonestació.

Villarreal3

Gerard Moreno va signar el gol de la remuntada, encara que després va arribar l’empat local. FOTO: LALIGA

El partit s’havia posat costa amunt i, just en aqueix moment, el Villarreal va tirar d’orgull. El 1-2 va ser de Gerard Moreno. Alfonso Pedraza va centrar ras des de la banda esquerra i Gerard Moreno va rematar en posició d’escorç tirant-se al sòl per a marcar un gol importantíssim. El 2-2 definitiu va arribar en el minut 94. Una jugada embarrullada dins de l’àrea groga va acabar amb una rematada de Longo a boca de canó.

-2- Huesca: Jovanovic; Miramón, Insua (Camacho, m. 87), Etexita, Poliment; Ferreiro, Melero (Longo, m. 78), Rivera, Moi Gómez; Ávila (Gürler, m. 68) i ‘Cucho’ Hernández.

-2- Villarreal: Asenjo; Mario Gaspar, Álvaro, Funes Mori, Jaume Costa; Chukwueze (Javi Fuego, m. 84), Cáseres, Trigueros (Layún, m. 68), Fornals; Gerard i Bacca (Pedraza, m. 73).

Gols: 1-0. Min. 43: ‘Cucho’ Hernández, de penal. 1-1. Min. 62: Bacca. 2-1. Min. 80: Gerard. 2-2. Min: 94: Longo.

Àrbitre: Vaig mediar Jiménez (C. Català). Groga als locals Ávila, Insua, Poliment i Longo; així com als visitants Trigueros i Bacca. Va expulsar per doble amonestació a Mario Gaspar (m. 64).

Incidències: Partit corresponent a la jornada 16 de LaLiga disputat en El Alcoraz.