Dimecres, 1 de Maig, 2024  |
El Villarreal per fi pot celebrar una victòria a l’Estadi de la Ceràmica en un bon partit davant el Betis (2-1) El Villarreal per fi pot celebrar una victòria a l’Estadi de la Ceràmica en un bon partit davant el Betis (2-1)

- 25 Novembre, 2018 -

Era la victòria més esperada i va arribar després d'una brillant actuació dels ‘groguets’. El Villarreal va superar al Reial Betis en l'Estadi de... El Villarreal per fi pot celebrar una victòria a l’Estadi de la Ceràmica en un bon partit davant el Betis (2-1)

Era la victòria més esperada i va arribar després d’una brillant actuació dels ‘groguets’. El Villarreal va superar al Reial Betis en l’Estadi de la Ceràmica gràcies als gols de Gerard Moreno i Samu Chukwueze en l’inici de la segona part. Lo Celso va retallar distàncies en el marcador ja en els últims compassos, provocant que el final del partit fora d’infart (2-1). Vidres-banner-de-256X256

Javi Calleja va dibuixar sobre el camp un 4-4-2 amb un centre del camp en rombe i dos homes més avançats, que en aquesta ocasió van ser Chukwueze i Gerard Moreno. El canvi de dibuix va semblar sorprendre al Betis, ja que li costava eixir amb la pilota jugada des d’arrere. La pressió del Submarí feia efecte.

Quan es complia la primera cambra d’hora va arribar la primera gran ocasió. Samu Chukwueze va robar una pilota, li’l va cedir a Fornals i est va soltar un fort xut amb la dreta que va repel·lir Pau López. Mateixos protagonistes dos minuts més tard. De nou el ‘8’ va provar fortuna amb un potent tret que no va acabar en gol per la intervenció del portera bètic.

La millor oportunitat per als grocs en el primer acte va estar en les botes Chukwueze. Gerard Moreno va passar a Trigueros, aquest es va inventar una genial passada interior de taló perquè el nigerià es plantara solament davant Pau. El seu xut amb l’esquerra es va topar de nou amb Pau quan ja es cantava el gol en l’Estadi de la Ceràmica.

La pitjor notícia d’aquest primer temps va ser la lesió de Trigueros, que va haver d’abandonar el camp en el minut 39 sent reemplaçat per Morlanes.

El Submarí va intensificar el seu domini en el segon acte. El seu inici va ser fulgurant. Víctor Ruiz va fregar el gol amb una cabotada a l’eixida d’un córner. Una altra vegada Pau López es va estirar fins a l’infinit per a desesperació dels grocs.

Morlanes6

Morlanes va entrar al camp per a substituir a Manu Trigueros. FOTO: LALIGA

El gol havia d’arribar. El Villarreal ho mereixia. I va arribar. Segons més tard es va repetir la jugada del servei de cantonada botat per Cazorla que aquesta vegada va connectar amb la testa Gerard Moreno per a enviar-ho al fons de la xarxa (1-0, m. 51).

El tant va donar ales a l’equip de Calleja, que va marcar una altra vegada dos minuts després. Cazorla es va traure de la cistella un cop de taló dins de l’àrea i Samu Chukwueze va marcar amb un xut amb l’esquerra inapel·lable (2-0, m. 53). L’Estadi de la Ceràmica va esclatar d’alegria.

Malgrat la renda, al Villarreal li va tocar sacrificar-se en defensa per a sumar el triomf. De fet, Sergio Asenjo va haver d’aparèixer. Mandi va rematar amb el cap i va obligar al de Palència a realitzar una gran parada.

Samu2

Gran partit del nigerià Samu Chukwueze i nou gol amb el primer equip. FOTO: LALIGA

El conjunt verd-i-blanc va aconseguir retallar distàncies en el marcador en el minut 89. Lo Cleso la va col·locar en l’esquadra dreta de la porteria d’Asenjo sense que el porter del Villarreal poguera fer res (2-1). Els últims minuts van ser no aptes per a cardíacs, però els tres punts es van quedar a casa. Bravo, groguets!

El pròxim partit del  Villarreal CF serà fora de casa contra el Rangers FC en la UEFA Europa League (dijous, 21.00 hores).

-2- Villarreal: Asenjo; Mario Gaspar (Miguelón, m. 66), Funes Mori, Víctor Ruiz, Pedraza; Trigueros (Morlanes, m. 39), Cáseres, Cazorla, Fornals; Chukwueze i Gerard (Bacca, m. 78).

-1- Betis: Pau López; Francis, Mandi, Bartra, Feddal (Tello, m. 59), Junior; William Carvalho, Canales, Guardat (Lo Celso, m. 63), Joaquín (Sergio León, m. 68); i Loren.

Gols: 1-0. Min. 51: Gerard. 2-0. Min. 53: Chukwueze. 2-1. Min. 89: El Celso.

Àrbitre: Prieto Iglesias (C. Navarro). Groga als locals Morlanes i Víctor Ruiz; així com al visitant Canales.

Incidències: Estadi de la Ceràmica davant la presència de 16.028 espectadors.