Dissabte, 4 de Maig, 2024  |
El Villarreal torna a la senda de la victòria després de guanyar a l’Alavés en l’Estadi de la Ceràmica (3-1) El Villarreal torna a la senda de la victòria després de guanyar a l’Alavés en l’Estadi de la Ceràmica (3-1)

- 30 Setembre, 2020 -

El conjunt dirigit per Unai Emery va aconseguir una important victòria i va quallar el millor partit del que portem de temporada. Els gols... El Villarreal torna a la senda de la victòria després de guanyar a l’Alavés en l’Estadi de la Ceràmica (3-1)

El conjunt dirigit per Unai Emery va aconseguir una important victòria i va quallar el millor partit del que portem de temporada. Els gols grocs van ser obra de Paco Alcácer, per partida doble, i Gerard. El gol visitant va estar protagonitzat per un greu error de Sergio Asenjo. El portera local va aconseguir quallar un gran partit malgrat la desafortunada acció del gol.

Guillem Broch/ Vila-real Informació

El Villarreal va aconseguir una nova victòria, aquesta vegada davant l’Alavés. Un partit que va deixar grans minuts del conjunt dirigit per Unai Emery. De nou, els golejadors ‘groguets’ van ser Paco Alcácer, en dues ocasions, i Gerard Moreno. El punt visitant va estar protagonitzat per un greu error de Sergio Asenjo. El portera local va aconseguir quallar un gran partit malgrat l’acció del gol.

Després de la desfeta de la passada jornada, el Villarreal afrontava el duel davant l’Alavés amb el record del Camp Nou encara present en l’ambient. Tant jugadors, com a cos tècnic, sabien de la importància de quallar un gran partit per a allunyar les males sensacions.

Emery, conscient de les fallades de l’anterior jornada va apostar per canviar l’esquema tàctic. La baixa de Francis Coquelin, titular indiscutible per al propi tècnic, va provocar l’entrada d’Iborra en l’onze inicial. La formació utilitzada pel tècnic va ser el 4-3-3, amb tres migcampistes buscant un major control de la possessió. Pel que els 11 triats van ser els següents: Asenjo sota els pals; la línia defensiva utilitzada davant el Barcelona, Mario Gaspar, Pau, Albiol i Estupiñán; el centre del camp per a Iborra, Parejo i Trigueros; i, finalment, el trident d’atac format per Alcácer, Gerard i Moi Gómez.

Primer part d’alts i baixos

El Villarreal va arrancar la trobada amb caràcter i arpa, el conjunt de *Emery va sorprendre l’Alabés amb un ritme frenètic i amb molta possessió de pilota. En el minut 13 va arribar el primer tant del partit, un gran centre de Mario Gaspar va ser rematat per Alcácer en el primer pal. El tret del davanter ‘*groguet’ va sorprendre a Pacheco que no va poder detindre la pilota.

Malgrat el punt groc, l’Alavés no li va perdre la cara a la trobada i va apostar per realitzar una pressió asfixiant. El Villarreal no trobava la manera de traure la pilota del seu camp i els visitants van gaudir de les millors ocasions. No obstant això, el punt de l’empat va arribar després d’un error fatídic d’Asenjo. El porter groc no va calcular correctament l’eixida i va servir el gol en safata a Edgar Méndez. L’empat va suposar un pitxer d’aigua freda per al gran inici del Villarreal.

I com no, va arribar la polèmica i va aparéixer el VAR. Mario Gaspar va ser derrocat per Lejeune dins de l’àrea i el col·legiat, després de revisar l’acció, va assenyalar pena màxima per als grocs. Gerard va ser l’encarregat de llançar el penal i després d’un gran tret, convertir el gol. Després del punt es va arribar al descans amb el 2-1 a favor del Villarreal en el marcador.

Control i gol

La segona part va arrancar com va acabar la primera, el Vila-real va apostar de nou per la possessió i va encertar. Els pupils d’Emery van comptar amb bones ocasions per a multiplicar l’avantatge en el marcador. Moi Gómez va veure com li anul·laven un gol després d’un magnífic control i un excepcional tret.

No obstant això, el punt del Villarreal no va tardar a arribar. Gerard va rebre un espectacular passe a l’esquena de la defensa i solo davant Pacheco tret al pal, el rebutge va caure als peus d’Alcácer que no va perdonar. El 3-1 s’instal·lava en el marcador i la tranquil·litat arribava a la banqueta ‘groguet’.

En els últims 15 minuts del partit Emery va aprofitar l’avantatge en el marcador per a donar minuts als menys habituals. Kubo, Bacca i Funes Mori van entrar al terreny de joc amb la intenció de guanyar-se la confiança del tècnic basc.

FITXA TÈCNICA:

-3- VILLARREAL: Asenjo; Mario Gaspar, Albiol, Pau Torres, Estupiñán (Costa, min. 77); Iborra, Parejo, Moi Gómez (Chukwueze, min. 83) Trigueros (Kubo, min. 75); Gerard (Bacca, min. 83) i Alcácer (Funes Mori, min. 83).

-1- ALAVÉS: Pacheco; Sainz (Rioja, min. 65), Duarte (Manu García, min. 76), Lejeune, Laguardia (Ely, min. 83), Navarro; Pons, Battaglia, Méndez (Sergi García, min. 76); Deyverson (Guidetti, min. 65) i Pérez.

GOLS: 1-0. Min 13: Paco Alcácer. 1-1. Min 37: Méndez. 2-1. Min 45: Gerard. 3-1. Min 67: Paco Alcàsser.

ÀRBITRE: David Medié (Comité català). Grogues per a Laguardia i Navarro en l’Alavés.

CAMP: Estadio de la Cerámica (sense públic).