Dilluns, 20 de Maig, 2024  |
El Villarreal supera al Leganés en un final de partit d’infart i moltes dosis de polèmica arbitral (2-1) El Villarreal supera al Leganés en un final de partit d’infart i moltes dosis de polèmica arbitral (2-1)

- 22 Abril, 2017 -

L'equip d'Escribá ha sumat una importantíssima victòria davant el Leganés gràcies a dos gols de Cedric Bakambu, un d'ells en els últims compassos d'un... El Villarreal supera al Leganés en un final de partit d’infart i moltes dosis de polèmica arbitral (2-1)

El Villarreal ha sumat una importantíssima victòria davant el Leganés gràcies a dos gols de Bakambu, un d’ells en els últims compassos d’un partit no apte per a cardíacs. El conjunt ‘pepinero’ ha empatat el partit en el minut 89 gràcies a un gol de Guerrero.Vidres-banner-de-256X256

El Submarí ha eixit llançat, disposat a inaugurar el marcador en els primers minuts. Tan sol havien transcorregut uns segons i els grocs ja van fregar el gol. Jaume Costa va centrar des de la banda esquerra i Sansone va rematar amb l’esquerrana en el segon pal obligant a Ferreria a buidar amb dificultats.

El partit es va igualar amb el pas dels minuts. El Villarreal dominava, però el Leganés es defensava amb ordre militar. Així, la següent gran ocasió va arribar passada la primera mitja hora de joc. Trigueros va filtrar una genial passada interior per a Sansone i el ‘18’ va creuar massa el seu tret. L’esfèric es va ser fregant la fusta. Llàstima.

A-Vllarreal2-300x225

Samu Castillejo lluita una pilota amb un futbolista del Leganés. FOTO: LALIGA

El Leganés va tenir la seua poc després del descans. Una jugada embrollada dins de l’àrea va acabar amb un tret de Siovas que no va acabar en gol per l’estirada d’Andrés.

L’equip de Fran Escribá va aconseguir avançar-se en el marcador amb una preciosa jugada trenada. Soldado es va inventar un ‘taconazo’ per a Bakambu i el ‘17’ va soltar una fuetada creuada que va entrar pegat al pal (1-0, m. 67). Amb la renda del gol a favor, el Submarí va apostar per mostrar-se ferm en defensa cercant els contraatacs per a sentenciar.

Quan semblava que el partit acabaria amb 1-0 va arribar la bogeria futbolística. Primer el Leganés va empatar en una jugada en la qual Guerrero va aprofitar una pilota solta en l’àrea per a ‘afusellar’ a Andrés ja en el minut 89. Tot semblava perdut, però de nou va aparèixer Bakambu. El davanter franc-congolès va rematar un centre des de l’esquerra de Jonathan dos Santos i va portar el deliri a la graderia de l’Estadi de la Ceràmica. D’infart.

El pròxim partit del Villarreal serà aquest dimarts contra l’Atlètic de Madrid en l’estadi Vicente Calderón (21.30 hores).

FITXA TÈCNICA:

-2- VILLARREAL: Andrés; Mario, Musacchio, Álvaro, Jaume Costa; Soriano (Jonathan dos Santos, m. 75), Trigueros, Bruno, Sansone (Samu Castillejo, m. 60); Bakambu i Soldado (Adrián, m. 86).

-1- LEGANÉS: Herrerín; Víctor Díaz, Bustinza, Ínsua, Siovas, Adrián Marín; Unai López (Samuel García, m. 81), Erik Morán, Gabriel (Bé, m. 70); Luciano (Timor, m. 66) i Guerrero.

GOLS: 1-0. Min. 67: Bakambu. 1-1. Min. 89: Guerrero. 2-1. Min. 91: Bakambu.

ÀRBITRE: Jaime Latre (C. Aragonés). Groga al local Musacchio i als visitants Bustinza, Erik Morán i Siovas.

CAMP: Estadi de la Ceràmica, davant 16.829 espectadors.

Declaracions del tècnic del Villarreal

A-Vllarreal1-300x227

Roberto Soldado intenta controlar la pilota, en el partit d’aquest dissabte. FOTO: LALIGA

L’entrenador del Villarreal, Fran Escribá, va destacar la importància dels tres punts aconseguits pel seu equip davant el Leganés en un partit que va tenir un final d’infart. Per açò, el tècnic va lloar el lliurament dels seus homes, que no es van rendir fins a la xiuletada final i es van portar la victòria amb dos gols de Cédric Bakambu. “El Leganés sempre competeix bé i mai es parteix. Avui s’ha vist. No vam estar brillants i ens va costar finalitzar jugades. Esperàvem un partit així. Vam tenir fases de bon joc i unes altres en les quals no vam estar ben. Lluitem fins al final i aconseguim la victòria”, va asseverar.

Els dos gols del davanter franc-congolès van deslligar la bogeria en les graderies de l’Estadi de la Ceràmica. “Bakambu sempre et dóna solucions sobre el camp. De sobte genera ocasions i en aquest partit ha tornat a ser decisiu. Ha sigut un encert deixar-ho fins al final del partit”, va analitzar.

Per a finalitzar, el preparador valencià va augurar una recta final de Lliga apassionant: “Queden cinc partits en els quals l’equip està capacitat per a guanyar. Davant l’Atlètic recuperarem a gent per a gestionar l’esforç. Tots els equips ens juguem la vida en aquests cinc partits”.