Diumenge, 28 d'Abril, 2024  |
El Villarreal no ha trobat el camí del gol davant l’Espanyol (0-0) El Villarreal no ha trobat el camí del gol davant l’Espanyol (0-0)

- 21 Setembre, 2017 -

El 'Submarí' va igualar als 'periquitos' en una trobada en la que va gaudir de clares oportunitats de gol El Villarreal no ha trobat el camí del gol davant l’Espanyol (0-0)

Un punt molt treballat, però amb sabor agredolç. El ‘Submarí’ va igualar davant el conjunt ‘periquito’ en una trobada en la que va gaudir de clares oportunitats de gol com per endur-se els tres punts posats en lliça. El Submarí va tenir, aquest cop, el punt de mira desviat. Diumenge a les 16.15 hores l’equip de Fran Escribá tornarà a competir i ho farà al camp del Getafe, en terres madrilenyes. FOTO: LALIGA

Un punt molt treballat, però amb sabor agredolç. El Villarreal va igualar davant l’Espanyol en un partit en què va gaudir de clares oportunitats de gol com per endur-se els tres punts posats en lliça. El Submarí va tenir, aquest cop, el punt de mira desviado. Vidres-banner-de-256X256-2

Fran Escribá va col·locar un equip titular amb novetats. Menció especial mereix Denis Cheryshev, que va jugar d’inici per primera vegada des que es lesionés fa set mesos. El rus ja havia disputat uns minuts davant l’Astana i l’Alabès, però contra l’Espanyol va formar en l’onze.

L’inici del partit va estar marcat per la polèmica arbitral. Primer, el col·legiat va anul·lar un gol a Rodrigo per falta prèvia en el salt al costat del porter Pau López (m. 7), mentre que poc després, Munuera Montero no va assenyalar una pena màxima que va cometre Javi Fuego sobre Samu Castillejo. El migcampista de l’Espanyol va enganxar el peu de l’ ’10’ groc dins l’àrea, però l’àrbitre no va assenyalar el punt fatídic (m. 9).

Després del desconcert, van començar a arribar les ocasions. El conjunt català va avisar primer amb dos cops de cap, un Jurado i un altre de Hermoso. El primer es va anar fora per poc i el segon va topar amb una felina estirada de Barbosa.

A-Mario1

Mario Gaspar, en una acció del partit d’aquest dijous contra l’Espanyol. FOTO: LALIGA

El Submarí va començar a carburar. Així, les oportunitats locals no trigarien a arribar. Trigueros va sorprendre a tots amb un fort xut des de 25 metres que va fregar l’escaire i Bakambu i Castillejo van disparar massa centrat després de dos espectaculars jugades de l’atac groc.

La intensitat va seguir sent la nota predominant en el segon acte. Cédric Bakambu li va posar un toc de fantasia al dol. El davanter franco-congolès es va inventar una genial ‘ruleta’ a l’àrea petita rival que no va acabar en gol de miracle (m. 69).

Amb el pas dels minuts l’emoció va anar creixent. Encara més. Fran Escribá va moure la banqueta donant entrada a Soriano, Enes Ünal i Fornals, que li van donar major mordent si és possible a l’equip groc. El davanter turc, en la seva especialitat, va tenir el gol en un parell de cops de cap que no van entrar a la porteria de Pau López per molt poc.

A-Mariano1

Bon partit el que va fer el porter argentí Mariano Barboza. FOTO: LALIGA

Al final, repartiment de punts en un partit que va estar marcat per la falta de punteria davant la porteria rival. El proper partit del Villarreal CF serà aquest diumenge davant el Getafe al Coliseum Alfonso Pérez (16.15 hores).

FITXA TÈCNICA:

0- VILLARREAL: Barbosa; Mario, Álvaro, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Samu Castillejo, Trigueros (Fornals, m. 80), Rodrigo, Cheryshev (Soriano, m. 60); Bakambu i Bacca (Enes Ünal, m. 66).

-0- ESPANYOL: Pau López; Víctor Sánchez, Hermoso, David López, Aaron; Darder, Javi Fuego; Leonardo Carrilho Baptistão (Sergio García, m. 67), Jurado, Piatti (Melendo, m. 59); i Gerard Moreno.

ÀRBITRE: Munuera Montero (C. Andalús). Groga als locals Bacca, Bakambu, Trigueros i Álvaro i Fornals; així com al visitant Víctor Sánchez.

CAMP: Estadi de la Ceràmica davant 17.094 espectadors. Es va guardar un respectuós minut de silenci en memòria de José Luis Linares, exjugador del Villarreal al primer ascens a Segona Divisió el 1970 i tècnic en el segon ascens en 1992, així com també per les víctimes del terratrèmol de Mèxic.