Dijous, 2 de Maig, 2024  |
El Villarreal perd dos punts en el minut 96 amb un autogol del central Mandi (2-2) al Metropolitano El Villarreal perd dos punts en el minut 96 amb un autogol del central Mandi (2-2) al Metropolitano

- 30 Agost, 2021 -

El Villarreal va empatar davant l'Atlético de Madrid (2-2) un partit que el conjunt groc tenia guanyat fins a l'últim sospir. Els grocs van... El Villarreal perd dos punts en el minut 96 amb un autogol del central Mandi (2-2) al Metropolitano

El Villarreal va empatar davant l’Atlético de Madrid (2-2) un partit que el conjunt groc tenia guanyat fins a l’últim sospir. Els grocs van acariciar la victòria en el Wanda Metropolitano abans que una desafortunada acció en pròpia porta propiciara el punt de l’empat del conjunt blanc-i-vermell en el minut 96. Malgrat la mala fortuna, el Submarí va signar un gran partit i va posar contra les cordes al campió de LaLiga. Tercer empat consecutiu per a l’equip de la Plana Baixa

Per a enfrontar-se davant l’Atlético de Madrid, Unai Emery va apostar per un onze inicial amb només dos canvis respecte a l’últim encontre de lliga davant el RCD Espanyol. Pervis Estupiñán i Yeremy Pino van ser les grans novetats en l’alineació ‘grogueta’, entrant en detriment d’Alfonso Pedraza i Moi Gómez.

El començament del partit va oferir molta igualtat i respecte entre tots dos conjunts. No obstant això, amb el pas dels minuts l’Atlètic de Madrid va anar fent-se cada vegada més protagonista en l’encontre.

En el minut 22, Lemar va finalitzar una acció blanc-i-vermella amb un fort tret que va detindre amb molt de mèrit Gero Rulli. Després del desviament del meta argentí, l’esfèric va tocar en el pal abans d’eixir fora del terreny de joc.

A punt d’arribar a la mitja hora de joc, Correa va cometre una entrada duríssima sobre Raúl Albiol. El futbolista argentí va impactar amb els tacs a la cama del defensa valencià, que va quedar adolorit sobre el verd del Wanda Metropolità. Malgrat la duresa de l’acció, el col·legiat només li va mostrar la cartolina groga al davanter blanc-i-vermell.

En el tram final del primer temps, el Submarí no se sentia còmode en la faceta de creació i li costava molt trobar la porteria rival. En canvi, es mostrava sòlid arrere, frustrant una després d’una altra totes les aproximacions de l’equip ‘colchonero’. En el minut 45, Mandi, de manera providencial, va desviar un testarazo de Trippier a boca de canó que es colava en el fons de la porteria ‘grogueta’. El Villarreal arribava amb vida a la segona meitat.

A la tornada dels vestidors, el Submarí va anotar en la primera oportunitat dels grocs en l’encontre. Manu Trigueros va marcar un autèntic golàs amb un tret llunyà que es va colar per tota l’esquadra. El migcampista talaverà va aprofitar una magnífica acció per la banda dreta de Yeremy, que, amb descaradura, es va desempallegar de dos defensors abans de cedir-li la pilota al ‘14’ ‘groguet’. Els grocs manaven en el marcador.

Poc va durar l’alegria per al Villarreal, que només quatre minuts després va encaixar el gol de l’empat. El davanter uruguaià Luis Suárez batia a Rulli en aprofitar una assistència de Correa després d’un error de la saga groga.

Després de la igualada blanc-i-vermella, Unai Emery va moure la banqueta, introduint fins a tres substitucions. Danjuma, Coquelin i Pedraza van entrar per Dia, Alberto Moreno i Estupiñán. Els canvis d’Emery van fer efecte. En el minut 74, el Vila-real tornava a emmudir el Wanda Metropolità amb un gol de Danjuma. L’atacant neerlandés posava novament al Submarí per davant en el marcador amb un potent xut amb la cama dreta davant Oblak. El punt ‘groguet’ venia precedit d’una fabulosa assistència de Yeremy, que va signar un gran partit en el feu blanc-i-vermell.

En els últims minuts, el Vila-real va resistir les escomeses de l’Atlètic de Madrid, que buscava davant el seu públic el punt de l’empat. Els grocs van estrényer les dents i van fer el més difícil. No obstant això, un desafortunat desajustament de l’equip ‘groguet’ va culminar en el punt de la igualada per al conjunt atlètic, que va rescatar un punt amb el temps ja complit.

Atlético de Madrid: Oblak; Trippier, JM Giménez (Lodi, m. 87), Savic, M. Hermoso (Kondogbia, m. 80), Carrasco (De Paul, m. 70); Koke, M. Llorente, Lemar (Cunha, m. 80); Correa i Luis Suárez (Saúl, m. 70).

Villarreal CF: Rulli; Foyth, R. Albiol, Mandi, Estupiñán (Danjuma, m. 63); Yeremy (Mario Gaspar, m. 80), M. Trigueros, Capoue, Alberto M. (Pedraza, m. 63); Gerard i Dia (Coquelin, m. 63).

Gols: 0-1. Min. 52: M. Trigueros. 1-1. Min. 56: Luis Suárez. 1-2. Min. 74: Danjuma. 2-2. Min. 96: Mandi (pp).

Àrbitre: Soto Grado (comité de La Rioja). Va amonestar als locals Correa, Lemar, Luis Suárez i De Paul així com als visitants Gerard i Rulli.

Incidències: Partit entre l’Atlètic de Madrid i el Villarreal CF corresponent a la jornada 3 de LaLiga 2021/22 celebrat en l’Estadi Wanda Metropolitano.