Divendres, 3 de Maig, 2024  |
El Villarreal perd davant la Ponferradina en l’estrena en Copa del Rei (1-0) El Villarreal perd davant la Ponferradina en l’estrena en Copa del Rei (1-0)

- 26 Octubre, 2017 -

Els Grocs hauran de remuntar en l'Estadi de la Ceràmica després de la primera derrota de Calleja El Villarreal perd davant la Ponferradina en l’estrena en Copa del Rei (1-0)

El ‘Submarí’ haurà de remuntar en l’Estadi de la Ceràmica per a seguir avant en la Copa del Rei. El Villarreal va caure davant la Ponferradina en el partit d’anada de setzens de final en un partit que es va decantar del costat ‘berciano’ gràcies a un gol de lliure directe de Cidoncha (1-0). Els grocs van anar creixent en el partit i van acabar assetjant la porteria rival, però no va ser suficient. És la primera derrota amb Javi Calleja en la banqueta. FOTO: LA LLIGA

El Villarreal haurà de remuntar en l’Estadi de la Ceràmica per a seguir avant en la Copa del Rei. El Submarí va caure davant la Ponferradina en el partit d’anada de setzens de final en un partit que es va decantar del costat ‘berciano’ gràcies a un gol de lliure directe de Cidoncha (1-0). Els grocs van anar creixent en el partit i van acabar assetjant la porteria rival, però no va ser suficient. És la primera derrota amb Javi Calleja en la banqueta. Des de la seua arribada, l’equip havia guanyat els tres partits de LaLiga Santander i havia empatat dos en la UEFA Europa. Vidres-banner-de-256X256

Javi Calleja va col·locar sobre el camp un onze replet de novetats, amb el planter Cantero, Pau, Ramiro i Leo Suárez en l’equip inicial. Solament Samu Castillejo va repetir pel que fa a l’últim partit de LaLiga Santander davant la Las Palmas.

El partit va ser molt igualat des del primer minut, amb ocasions per a tots dos conjunts. El Villarreal va avisar primer amb dos trets de Samu Castillejo des del costat dret que no van trobar el camí del gol per molt poc.

Per la seua banda, el conjunt ‘berciano’ si que va obtenir recompensa al seu esforç amb un llançament de falta passada la primera mitja hora de joc. Cidoncha va executar el llunyà lliure directe i el cuir va acabar entrant per tota l’esquadra dreta de la porteria de Cantero (1-0, m. 36).

Ander1

Ander Cantero va debutar amb el primer equip, en El Toralín, en Copa. FOTO: LA LLIGA

En la segona part Calleja va moure la banqueta, donant entrada a Rodrigo i Fornals abans del minut 60. Precisament abans d’arribar a aquest minut va arribar una altra clara ocasió per als grocs amb un xut amb l’esquerra de Cheryshev que Dinu va buidar com va poder.

El Villarreal va dominar per complet fins al final. Enes Ünal va fregar el gol en diverses ocasions, sobretot en el minut 70 després d’una passada de Dani Raba. El davanter turc no va trobar la manera de superar l’eixida a la desesperada de Dinu.

El setge groc va ser total. Tant, que la defensa berciana va haver de traure sota pals un tret de Rodrigo després d’un aldarull en l’àrea.

Debut oficial dels canteranos Cantero i Raba

Raba1

El mitjapunta Dani Raba es va estrenar amb el primer equip en la Copa del Rei. FOTO: LA LLIGA

El porter navarrés Ander Cantero i el migcampista de Santander Dani Raba van debutar oficialment amb el primer equip en El Toralín. Cantero va ser titular, mentre que *Raba va saltar al terreny de joc en el minut 70 reemplaçant al seu company Leo Suárez.

FITXA TÈCNICA:

-1- PONFERRADINA: Dinu; Jon García (Yac, m. 63), F. Román, Á. Moreno; Andy, Cidoncha, Saúl, Ríos Reina; Iago Díaz (Pallarés, m. 51), Jorge García (Quin, m. 57) i Yuri.

-0- VILLARREAL: Cantero; Rukavina, Bonera, Pau, Adrián Marín; Ramiro (Rodrigo, m. 51), Samu Castillejo (Fornals, m. 58), Soriano, Leo Suárez (Raba, m. 70); Cheryshev i Enes Ünal.

EL GOL: 1-0. Min. 36: Cidoncha.

ÀRBITRE: Melero López (C. Andalús). Groga als locals Jorge García i Yuri.

CAMP: El Toralín, davant uns 4.000 afeccionats.