Diumenge, 12 de Maig, 2024  |
El Villarreal perd davant el Tenerife en el seu segon partit de la pretemporada (2-3) El Villarreal perd davant el Tenerife en el seu segon partit de la pretemporada (2-3)

- 25 Agost, 2020 -

Les errades defensives van condemnar al conjunt dirigit per Unai Emery i d'aquesta manera, suma la seua primera derrota de la pretemporada El Villarreal perd davant el Tenerife en el seu segon partit de la pretemporada (2-3)

Les errades defensives van condemnar al conjunt dirigit per Unai Emery i d’aquesta manera, suma la seua primera derrota de la pretemporada

Guillem Broch/ Vila-real Informació

El Villarreal va disputar la seua segona trobada de la pretemporada davant el Tenerife. El conjunt dirigit per Unai Emery arribava després de guanyar per 3-1 al Cartagena. De nou, Parejo va ser titular i va quallar un gran partit. La mala notícia la va posar Alberto Moreno, el jugador andalús va patir una lleu lesió després d’un cotxe amb un rival. El Villarreal no es va trobar còmode en la primera part, però just abans del descans es va posar per davant en el marcador gràcies al gol d’Álex Baena. Malgrat això, el conjunt groc va eixir amb dubtes del descans i el Tenerife li va donar la volta al marcador en tot just 5 minuts. Alcácer va aconseguir l’empat gràcies a una gran jugada individual retornant les esperances al Villarreal. No obstant això, un nou error defensiu va suposar el 2-3 per als de Tenerife, després d’un autogol de Pau Torres.

Emery va variar l’11 inicial del primer partit davant el Cartagena, el tècnic andalús va introduir a Asenjo, Chakla, Kubo, Baena, Jaume Costa i Iborra. Malgrat seguir amb l’esquema, un 4-4-2, amb dues puntes com Gerard Moreno i Fer Niño, es van poder veure novetats respecte al primer partit. Jaume Costa va exercir com a central al costat de Sofian Chakla, una posició nova per al jugador valencià.

L’encontre va arrancar amb molta possessió per al conjunt groc, però sense trobar la profunditat necessària per a generar ocasions i aconseguir el gol. Parejo i Iborra es van ensenyorir del centre del camp i van superar la forta pressió inicial plantejada pel Tenerife.

Lesió d’Alberto Moreno

La mala notícia de la primera part va ser la lesió d’Alberto Moreno, el lateral andalús va patir un dur colp que el va obligar a abandonar el terreny de joc. Pau Torres, l’únic internacional groguet per Espanya, va ser l’encarregat de reemplaçar a Moreno. El Villarreal va informar de la lleu lesió de l’exjugador del Liverpool, per la qual cosa sembla no perillar la seua presència en l’inici del campionat de lliga.

La primera ocasió clara del partit va ser als peus de Santana. El jugador del Tenerife va colpejar amb violència una falta pròxima a la frontal, que va haver de detindre amb una gran estirada Sergio Asenjo. La pilota va botar a escassos metres del porter groc i el va obligar a esforçar-se al màxim.

Assistència de Gerard i gol de Baena

Els últims 15 minuts de la primera part van estar marcats per les contínues faltes realitzades per part del Tenerife. El Villarreal no aconseguia trobar el seu nivell habitual, ni aconseguia imposar-se en la possessió de joc. Però aquesta dinàmica canvi en el minut 44, després d’una gran aparició de Gerard per banda dreta, qui va filtrar un gran passe dins de l’àrea per a Baena. El jove extrem va controlar l’esfèric i la va posar en el lloc exacte perquè no arribara el porter. Aquesta acció va significar el 1-0 i pocs minuts després va arribar el descans.

Distracció total

La segona part va arrancar de la pitjor forma per a l’equip groc, un mal control de Pau Torres va deixar només a Apeh davant Asenjo. El davanter nigerià va definir amb molta qualitat davant l’eixida del portera del Villarreal. Una distracció que va suposar l’empat per al Tenerife.

No obstant això, el vendaval visitant no va acabar ací. Després d’una gran passada a l’esquena de la defensa grogueta, Jorge es va quedar mà a mà davant Asenjo. L’arquer del Villarreal poc va poder fer davant el gran tret del davanter del Tenerife. En una primera instància el punt va ser anul·lat pel linier, encara que el VAR va ser l’encarregat de donar-li validesa a l’acció. Una miqueta que va suposar el 1-2 i la derrota momentània de l’equip dirigit per Unai Emery.

Llampec Chukwueze

Després del gol de Jorge el Villarreal va despertar i va començar a tindre pilota. Chukuweze va començar a realitzar el seu joc habitual, desbordant i generant perill des de la banda. En una d’aquestes incursions, l’extrem nigerià va superar a diversos rivals i va servir el gol en safata a Paco Alcácer. El davanter valencià va anotar de nou, després d’estrenar-se aquesta pretemporada davant el Cartagena i va deixar el 2-2 en el marcador.

De nou, una distracció en defensa li va donar avantatge al Tenerife. Copete va cedir una difícil pilota a Pau dins de l’àrea, qui va tractar de traure’s la pressió de damunt, amb tan mala sort que va acabar entrant en la porteria defensada per Jorgensen. Una jugada rocambolesca que va posar per davant al Tenerife.

El Villarreal va ser incapaç de trobar espais per a anotar el punt de la igualada. Emery va introduir a un altre davanter, Mario González, amb l’esperança de generar alguna ocasió en els minuts finals. Malgrat això, el marcador ja no canviaria i el Villarreal va perdre el seu primer encontre de la pretemporada.

FITXA TÈCNICA:

-2- VILLARREAL: Asenjo, Parejo, Gerard, Iborra, Kubo, A. Moreno (Pau Torres, min. 21), R. Peña, Costa, Chakla, Baena i Fer Niño.

En la segona part: Migue, Coquelin, Chukwueze, Alcácer, Copete, Moi Gómez, Ontiveros, Pedraza i Raba. També va entrar Jorgensen i Mario González.

-3- TENERIFE: Hernández, Alberto, Santana, Bermejo, Nahuel, Pomares, Sanz, Joselu, Sipcic, Alonso i Olivera.

En la segona part: Ortolá, Muñoz, Undabarrena, Apeh, Shashoua, I. López, Moore, Jacobo, Omar Jaiteh i Jorge. També va entrar Ibrahima.

GOLS: 1-0, min. 44: Álex Baena. 1-1, min. 47: Manu Apeh. 1-2, min. 51: Jorge. 2-2, min. 54: Paco Alcácer. 2-3, min. 65: Pau Torres (p.p.).

ÀRBITRE: Hernández Maeso (Extremadura). Grogues per a Copete i Pau Torres.

CAMP: Pinatar Arena, sense públic.