Dissabte, 27 d'Abril, 2024  |
El Villarreal passa per damunt del Getafe i es col·loca com a líder de La Liga (1-3) El Villarreal passa per damunt del Getafe i es col·loca com a líder de La Liga (1-3)

- 8 Novembre, 2020 -

Els gols van ser obra de Paco Alcácer, Manu Trigueros i Gerard Moreno. El conjunt d'Emery encadena 10 partits sense conéixer la derrota El Villarreal passa per damunt del Getafe i es col·loca com a líder de La Liga (1-3)

Els gols van ser obra de Paco Alcácer, Manu Trigueros i Gerard Moreno. El conjunt d’Emery encadena 10 partits sense conéixer la derrota

Guillem Broch// Vila-real Informació

El Villarreal va aconseguir una crucial victòria davant el Getafe en l’Estadi Coliseum Alfonso Pérez. Els d’Emery continuen prologant la seua bona ratxa i se situen líders momentanis del campionat de lliga. El conjunt groc va passar per damunt dels locals en els primers 45 minuts del partit. Els gols d’Alcácer i Trigueros van permetre al Villarreal jugar amb confiança i amb el marcador a favor. En la segona part el domini va continuar sent dels groguets. Gerard Moreno va celebrar una nova convocatòria amb la selecció absoluta amb el tercer gol. El davanter català va signar el definitiu 1-3.

Unai Emery va tornar a apostar per l’11 més habitual després de les rotacions de l’Europa League. Només van repetir 3 jugadors del partit davant el Macabbi Tel Aviv, Dani Parejo, Raúl Albiol i Vicente Iborra. Pel que l’equip titular del Vila-real per a enfrontar-se al Getafe va ser el següent: Sergio Asenjo sota pals; la línia defensiva formada per Mario Gaspar, Pau Torres, Albiol i Pedraza; en el centre del camp Parejo, Iborra i Trigueros, i a dalt, el trident format per Gerard Moreno, Moi Gómez i Alcácer.

El partit va arrancar amb el Villarreal llançat sobre la porteria defensada per David Soria. Les internades per banda esquerra de Pedraza van començar a generar problemes en la defensa local. I en la primera arribada clara va arribar el primer tant groc, obra de Paco Alcácer. El davanter valencià va controlar en l’àrea xicoteta una gran pilota de Mario Gaspar i va afusellar la meta del Getafe. S’arribava al minut 11 amb el resultat a favor dels groguets per 0-1.

Malgrat el domini del Villarreal, el gol de l’empat no va tardar a arribar. En el minut 16, Arambarri va recollir un rebot en la frontal de l’àrea i va llançar una fuetada per l’esquadra de la porteria defensada per Asenjo. El Getafe empatava el partit després de veure com els d’Emery anotaven el primer gol del partit. No obstant això, l’alegria local va durar poc i el Villarreal va tornar a avançar-se en el marcador poc minuts més tard. Una gran jugada col·lectiva dels grocs va ser culminada per Manu Trigueros després de disparar sense oposició. 15 minuts d’infarts que ens van deixar 3 gols i el 1-2 en el marcador.

El partit va entrar en una fase més calmada en la qual tots dos conjunts van tractar de buscar solucions cadascun dels seus problemes. Mentre que Bordalás va donar entrada a Ángel en substitució de Cabaco, buscant un nou ordre tàctic, Emery va continuar encoratjant als seus després del terrible esforç inicial. No obstant això, la primera part no va donar més de si i el resultat va continuar reflectint el 1-2.

Després del pas pels vestuaris, Bordalás va realitzar dues noves substitucions tractant de reajustar l’esquema del seu equip. No obstant això, el Villarreal va continuar dominant el joc i trobat l’espai a la defensa local. Parejo, Iborra i Trigueros es van ensenyorir del centre del camp i generen grans ocasions per als seus companys.

Les ocasions grogues no paraven d’aguaitar la porteria del Getafe i d’aquesta manera va arribar el 1-3. Alcácer va filtrar una gran passada a Gerard Moreno, qui va definir amb molta classe després de l’eixida de David Soria. Espectacular combinació dels dos davanters grocs que es troben en un magnífic estat de forma. El Villarreal ampliava l’avantatge en el marcador i les sensacions continuaven sent positives.

En els últims minuts es va poder veure a un Getafe més recognoscible en la faceta ofensiva, mentre que el Villarreal va apostar per defensar amb tot el resultat aconseguit. Emery va introduir diversos canvis per a donar-li oxigen i frescor a l’equip. Jugadors com Carlos Bacca o Francis Coquelin van disputar el final del partit deixant detalls de qualitat. El Villarreal disputarà el pròxim partit del campionat de lliga davant el Real Madrid en l’Estadi de la Ceràmica (dissabte 21, 16.15 hores).

FITXA TÉCNICA:

-1- GETAFE: Soria; Cabaco (Ángel, min. 31), Nyom, Djené, Chema; Cucurella, Arambarri, Timor (Mollejo, min. 45), Maksimovic; Cucho y Ünal (Jaime Mata, min. 45).

-3- VILLARREAL: Asenjo; Mario Gaspar, Pedraza, Pau Torres, Albiol; Parejo (Coquelin, min. 73), Iborra, Trigueros; Moi Gómez, Gerard Moreno y Alcácer (Bacca, min. 73).

GOLS: 0-1, min. 11: Paco Alcácer. 1-1, min. 16: Arambarri. 1-2, min. 17: Manu Trigueros. 1-3, min. 62: Gerard Moreno.

ÀRBITRE: Munuera Montero (Comité andalús). Groga per a Moi Gómez, Trigueros i Vicente Iborra al Villarreal i per a Timor i Ángel al Getafe.

CAMP: Estadio Coliseum Alfonso Pérez. Sense públic.