Dissabte, 18 de Maig, 2024  |
El Villarreal no aconsegueix passar de l’empat davant el Cádiz (0-0) El Villarreal no aconsegueix passar de l’empat davant el Cádiz (0-0)

- 25 Octubre, 2020 -

El conjunt dirigit per Unai Emery va dominar la segona part però va ser incapaç de veure porta. El VAR va anul·lar un gol... El Villarreal no aconsegueix passar de l’empat davant el Cádiz (0-0)

El conjunt dirigit per Unai Emery va dominar la segona part però va ser incapaç de veure porta. El VAR va anul·lar un gol del Cádiz en el minut 6

Guillem Broch// Vila-real Informació

El Villarreal va disputar la setena jornada de la Lliga davant el Cadis en l’Estadi Ramón de Carranza. Els pupils de Emery no van poder passar del 0-0 malgrat comptar amb grans ocasions en la segona part. Els locals van veure com els anul·laven un gol en el minut 6 després d’un just fora de joc. D’aquesta manera, el Villarreal deixa escapar la possibilitat de situar-se com a líder del campionat de lliga.

Unai Emery va apostar per Take Kubo després del gran partit quallat a Europa League, el japonés va donar dues assistències i va anotar un gol mostrant la seua gran qualitat. D’altra banda, respecte a l’últim 11 davant el Sivasspor, va entrar Pedraza per Jaume Costa, mentre que Pau Torres, Alcácer, Moi Gómez, Mario Gaspar i Asenjo van tornar a la titularitat. Pel que els 11 triats per Emery per a enfrontar-se al Cádiz van ser els següents: Sergio Asenjo sota pals; la línia defensiva per a Mario Gaspar, Pau Torres, Albiol i Pedraza; en el centre del camp, Iborra en l’eix acompanyat per Coquelin i Trigueros; i a dalt el trident ofensiu per Kubo, Moi Gómez i Alcácer.

El Cádiz va sorprendre el Villarreal en els primers compassos del partit. Els locals van anotar per mediació d’Álvaro Negredo quan encara no s’havia arribat al minut 6. No obstant això, el punt va ser anul·lat per fora de joc després de la revisió del VAR. Una jugada molt polèmica en la qual l’àrbitre va assenyalar la infracció de Lozano.

Els de Emery van despertar i la banda formada per Pedraza i Moi Gómez va començar a generar futbol i ocasions. El Villarreal va comptar amb una gran part de la possessió, però en zona defensiva, per la qual cosa a jugadors com Alcácer o Kubo els va costar entrar en joc. A més, el Cádiz va demostrar en els primers 30 minuts ser un bloc, com ja el va fer en l’anterior jornada davant el Real Madrid.

En l’últims minuts de la primera part va despertar Kubo i el Villarreal es va instal·lar en el camp del Cádiz. Encara que cap dels dos equips va comptar amb grans ocasions per a estrenar el marcador. S’acabava així un primer temps marcat per la igualtat i la manca de joc ofensiu. El descans va ser la millor notícia per a tots dos conjunts que necessitaven un temps de reflexió i canvis per a la segona part.

El pas pels vestuaris va marcar un abans i un després al Villarreal. El conjunt dirigit per Emery va generar més ocasions en els primers minuts de la segona part que en tot el primer temps. Alcácer va ser el primer protagonista, ja que va estar apunt de rematar sol un gran centre de Pedraza. A més, Trigueros i Coquelin ho van intentar des de lluny sense èxit.

Mancant mitja hora per al final del partit, Emery va substituir a Take Kubo per Samu Chukwueze. Buscant un major desequilibri i velocitat en la banda dreta. Pocs minuts més tard, el tècnic basc va decidir tirar tota la carn al rostidor, per la qual cosa va donar entrada a un altre davanter, Carlos Bacca. D’aquesta manera, l’esquema tàctic va passar al 4-4-2, amb Bacca i Alcácer en punta.

En els últims minuts del partit es va veure plasmat el plantejament de tots dos equips. Mentre el Villarreal es va llançar pels 3 punts, els locals van apostar defensar l’empat. Els de Emery van tornar a comptar amb algunes ocasions per a anotar el gol decisiu, la més clara als peus d’Alcácer, qui no va tindre el seu millor dia.

Mancant 5 minuts per al final del partit Emery va realitzar 3 canvis de colp. Yeremi, Rubén Peña i Foyth van entrar al terreny de joc substituint a Alcácer, Coquelin i Mario Gaspar. A penes els va donar temps a crear alguna d’acció de perill i el partit va acabar amb el marcador de 0-0.

FITXA TÉCNICA

-0- CÁDIZ: Ledesma; Cala, Akapo, Espino, Fali; José Mari, Álex Fernández, Salvi (Perea, min. 88), Jonsson; Negredo (Malbasic, min. 66) i Lozano (Jairo, min. 66).

-0- VILLARREAL: Sergio Asenjo; Mario Gaspar (Rubén Peña, min. 86), Albiol, Pau Torres, Pedraza; Iborra, Trigueros (Bacca, min. 72), Coquelin (Foyth, min. 86); Kubo (Chukwueze, min. 62), Moi Gómez i Alcácer (Yeremi, min. 86).

ÀRBITRE: De Burgos Bengoetxea (Comité vasco). Grogues per a Mario Gaspar en el Villarreal i per a Sánchez en el Cádiz.

CAMP: Estadio Ramón de Carranza. Sense públic.