Divendres, 17 de Maig, 2024  |
La història es repeteix i el Villarreal no passa dels vuitens en Copa malgrat guanyar  (2-1) La història es repeteix i el Villarreal no passa dels vuitens en Copa malgrat guanyar  (2-1)

- 10 Gener, 2018 -

El 'Submarí' va caure eliminat davant malgrat guanyar en un partit en el qual va merèixer un resultat més folgat La història es repeteix i el Villarreal no passa dels vuitens en Copa malgrat guanyar  (2-1)

El Villarreal va caure eliminat de la Copa del Rei davant el Leganés malgrat guanyar en l’Estadi de la Ceràmica (2-1) en un partit en el qual va merèixer aconseguir un resultat més folgat. Els gols grocs van portar la signatura de Raba i Cheryshev. No va ser suficient, ja que el gol anotat pel Zhar va tenir valor doble (1-0 en l’anada). Ara toca centrar-se en la Lliga i en l’Europa League. En Lliga el dissabte a les 16.15 hores. Vidres-banner-de-256X256
El conjunt entrenat per Javi Calleja havia de remuntar i la seua actitud ofensiva va quedar palesa. El Villarreal va assetjar a l’equip ‘pepinero’ des del primer minut, arribant a tancar-li en la seua pròpia àrea. Ni per aqueixes. La defensa i el porter semblaven infranquejables. El replegament defensiu dels visitants va ser immens. Un mur construït amb tal de sentenciar l’eliminatòria al contraatac.

Pablo Fornals va tenir dues ocasions molt clares en el primer acte. La primera va arribar després d’una passada d’Adrián Marín que Enes Ünal ‘va matar’ perquè la pilota quedara mort davant l’arribada de el ‘8’ groc. El potent tret del castellonenc va ser repel·lit per Champagne.

La sorpresa es va produir passada la primera mitja hora de joc. En el seu primer acostament, el conjunt madrileny es va avançar en el marcador. El Zhar va culminar una mortífera acció de contraatac picant la pilota davant l’eixida de Barbosa (0-1, m. 31). Increïble.

A-Castillejo1

Santi Castillejo corre per la banda, en un llance del partit. FOTO: LALIGA

A continuació, una altra claríssima oportunitat per als grocs. Enes Ünal es va plantar solament davant el portera ‘pepinero’ després d’una portentosa carrera, encara que de nou va apostar per la potència en un tret que va ser buidat (m. 32). Tan sol tres minuts més tard, de nou Fornals va poder igualar la contesa amb un altre xut amb l’esquerra que no va acabar en gol per una altra felina estirada de Champagne. Semblava impossible, però el Villarreal perdia 0-1.

L’empat va arribar gens més iniciar-se el segon acte. Dani Raba va controlar una pilota caiguda del cel amb tremenda categoria i sang freda abans de ‘afusellar’ a Champagne (1-1, m. 47). L’esperança groga creixia.

El setge va ser creixent. Fornals va fregar de nou el tant en controlar una pilota dins de l’àrea i disparar amb l’esquerrana. No va acabar en gol de miracle (min. 66). El Submarí desesperava. Enes Ünal va marcar segons després, però el col·legiat català Álvarez Esquerre va anul·lar el tant per un ajustat fora de joc.

Debut de Roger Martínez

El nou davanter colombià del Villarreal CF, Roger Martínez, va debutar amb l’elàstica groga. El ‘24’ va saltar al camp en el minut 71 reemplaçant al seu company Adrián Marín. El Villarreal arriscava a la recerca d’una heroica remuntada. De fet, el propi Roger Martínez va tenir una gran ocasió amb una cabotada que va eixir fregant el pal esquerre.

A-Roger1

Estrena del davanter colombià Roger Martínez. FOTO: LALIGA

Mancant dos minuts per al final del temps reglamentari va arribar el 2-1. Cheryshev va rebre una passada arrere des de la línia de fons i va ajustar el seu xut de l’esquerra al pal. Hi havia temps. El Submarí creia en el miracle. No va arribar i el Vila-real tanca la seua participació en la present edició de la Copa del Rei.

El pròxim partit del Vila-real serà aquest dissabte en el Santiago Bernabéu davant el Reial Madrid en LaLiga (16.15 hores).

FITXA TÈCNICA:

-2- VILLARREAL: Barbosa; Rukavina, Álvaro, Víctor Ruiz, Adrián Marín (Roger Martínez, m. 71); Raba, Rodrigo (Samu Castillejo, m. 61), Trigueros, Fornals (Cheryshev, m. 80); Bacca i Enes Ünal.

-1- LEGANÉS: Champagne; Tito, Ezequiel, Siovas, Diego Rico; Gumbau, Rubén Pérez; El Zhar (Mantovani, m. 73), Eraso (Gabriel, m. 46), José Naranjo (Omar Ramos, m. 61); Beauvue.

GOLS: 0-1. Min. 31: El Zhar. 1-1. Min. 47: Raba. 2-1. Min. 88: Cheryshev.

ÀRBITRE: Álvarez izquierdo (C. Català). Groga als locals Rukavina i Fornals: així com als visitants Siovas, Gumbau, Champagne i Rubén Pérez.

CAMP: Estadi de la Ceràmica davant 12.122 espectadors. Es va guardar un respectuós minut de silenci en memòria de la jove vila-realenca Andrea Carballo.

Dura garrotada i la història es repeteix. El ‘Submarí’ va caure eliminat davant el conjunt pepinero, malgrat guanyar en l’Estadi de la Ceràmica en un partit en el qual va merèixer aconseguir un resultat més folgat. Els gols grocs van portar la signatura de Dani Raba i Cheryshev. No va ser suficient, ja que el gol anotat pel Zhar va tenir valor doble (1-0 en l’anada). Ara toca centrar-se en la Lliga i en l’Europa League. En Lliga el dissabte a les 16.15 hores. FOTO: LALIGA