Dimarts, 30 d'Abril, 2024  |
Un Villarreal sense nord i afectat per les desgràcies perd davant la Reial Societat (3-0) Un Villarreal sense nord i afectat per les desgràcies perd davant la Reial Societat (3-0)

- 25 Agost, 2017 -

L'escalfament s'ha iniciat amb la lesió de Rukavina i després l'ha seguit Andrés Fernández FOTO: LALIGA Un Villarreal sense nord i afectat per les desgràcies perd davant la Reial Societat (3-0)

Tot es va tornar en contra. Començant en l’escalfament amb la lesió de Rukavina. Després la lesió de genoll del porter Andrés Fernández que va ser ingressat a un Hospital per a ser sotmès a proves i aquest dissabte se li realitzarà una ressonància a Castelló. Es va enfonsar l’equip a partir del minut 20 i al final es va encaixar la segona derrota consecutiva. Al descans 3-0 i va millorar una mica la imatge en el segon temps. FOTO: LALIGA

Dolorosa derrota la del Villarreal avui en Anoeta. Un Submarí desdibuixat i, de nou, molt castigat per les baixes, va acabar assetjat per una Reial Societat que va ser de més a menys i va golejar als grocs en la primera part. Al final, 3-0 per als donostiarres davant un Villarreal que encaixa la seua segona derrota consecutiva en Lliga. Una derrota que comença a qüestionar a l’entrenador valencià del ‘Submarí’ groc.Vidres-banner-de-256X256

Van començar prompte els problemes per al Submarí. Ja en l’escalfament, Fran Escribá es va veure obligat a improvisar una defensa inèdita per culpa d’una inoportuna lesió que va deixar fora a Rukavina i va obligar al fet que N’Diaye jugara com defensa.

Els locals van prendre el control des del principi i, conscients de la feblesa del Submarí en defensa, van començar un setge constant que va cristal·litzar en el primer gol de Willian José. El brasiler, des de la segona línia, rematava una pilota pentinada per la saga groga per a posar l’1-0.

Però, per desgràcia, solament era el principi. Sense amb prou faenes temps per a respirar, la defensa del Villarreal era quasi incapaç de tapar els buits oberts per una Reial Societat que atacava amb tot. En el 36, i de nou en un centre lateral, Xabi Prieto anotava el segon per als blanquiblaus, una sagnia que es va perllongar fins al descans, al que es va arribar amb el 3-0 de Juanmi.

A-Villarreal4

Els gols van començar a caure a partir de caure en la porteria d’Andrés Fernández. FOTO: LALIGA

En la jugada del tercer tant, a més, Andrés va acabar lesionat en el genoll dret –a l’espera de proves-, amb el que Barbosa va haver d’entrar en lloc del meta murcià.

En el primer quart d’hora del segon temps, el Villarreal va millorar de forma notable. Més assentat, va començar a avançar en el terreny de joc de la Reial Societat, però la distància era ja insalvable. El primer va ser mantenir la pilota, però les oportunitats dels grocs no arribaven. La Reial Societat es va centrar a controlar el xoc i es va aproximar en un parell d’ocasions amb perill, però el marcador ja no es va moure.

Contratemps del porter

El portera murcià del Villarreal, que es va haver de retirar del terreny de joc en llitera al caient del descans, va ser conduït a un Hospital de Sant Sebastià per a ser sotmès a unes proves en el genoll. Per a aquest dissabte, ja en terres castellonenques, se li practicarà una ressonància per a veure què tipus de lesió té. Pel que sembla tindria una mica de lligaments, i es vol evitar que tinga trencats els creuats perquè seria baixa de sis a vuit mesos, com va succeir amb Sergio Asenjo.

Andrés Fernández va eixir en llitera del terreny de joc de la Reial Societat. FOTO: LALIGA

Afortunadament per a l’esquadra groga, la Lliga per a ara un cap de setmana i el 10 de setembre es reprendrà la competició i serà el primer partit del Villarreal com a local en l’Estadi de la Ceràmica, davant el Reial Betis. Temps per a recuperar a algun dels set futbolistes que estan en la infermeria.

La situació de l’entrenador

Altre tema és com queda el tècnic valencià Fran Escribá després d’encaixar la segona derrota de la temporada, però especialment per la mala imatge que va donar en la primera part, lesions al marge. L’equip va estar molt descastat, poc agressiu i amb pocs recursos per a fer front al rival i a les diferents adversitats.

FITXA TÈCNICA:

-3- REIAL SOCIETAT: Rulli; Odriozola, Elustondo, Raúl Navas (Agirretxe, m. 81), Kevin Rodrigues; Xabi Prieto, Illarramendi, Zurutuza; Oyarzabal, Juanmi (Carlos Vela, m. 65) i Willian José (Sergio Canales, m. 73).

-0- VILLARREAL: Andrés (Barbosa, m. 46); Álvaro, Semedo, N’Diaye, Jaume Costa; Trigueros (Sansone, m. 79), Rodrigo, Castillejo, Fornals; Bacca (Enes Ünal, m. 69) i Bakambu.

GOLS: 1-0. Min. 26: Willian José. 2-0. Min. 36: Xabi Prieto. 3-0. Min. 44: juanmi.

ÀRBITRE: Javier Estrada Fernández (Comitè Català). Va amonestar a Elustondo (m. 15), Willian José (m. 38) per part de la Reial Societat i a Jaume Costa (m. 2) i Trigueros (m. 66) per part del Villarreal.

CAMP: Estadi d’ Anoeta davant 19.931 espectadors.