Divendres, 3 de Maig, 2024  |
El Villarreal millora amb els canvis i aconsegueix la primera victòria en casa davant el  Valladolid (2-0) El Villarreal millora amb els canvis i aconsegueix la primera victòria en casa davant el  Valladolid (2-0)

- 21 Setembre, 2019 -

Va costar molt, però es va aconseguir. El Villarreal va estrenar el compte de triomfs en l'Estadi de la Ceràmica després de superar al... El Villarreal millora amb els canvis i aconsegueix la primera victòria en casa davant el  Valladolid (2-0)

Va costar molt, però es va aconseguir. El Villarreal va estrenar el compte de triomfs en l’Estadi de la Ceràmica després de superar al Real Valladolid en un partit on l’equip de Javi Calleja va millorar amb els canvis en la segona part i en el 77 va aconseguir encarrilar el partit des dels onze metres. Amb el gol de Santi Cazorla, després de l’enderrocament al qual va ser sotmés Javi Ontiveros. I al fina tres punts. Els primers a casa. El dimarts hi haurà més. Contra el Barcelona al Camp Nou.

L’equip de Javi Calleja va atacar bé, però va tornar a defensar malament. El seu rival al quart d’hora ja li havia tret cinc serveis dónes cantonada. I Sergio Asenjo va haver d’aparéixer en un parell d’ocasions (una d’elles de per a Óscar Plano, en el minut 14) per a evitar el gol dels val·lisoletans. Després, a base de futbol ben embastat, el Villarreal va intentar veure de prop al porter visitant Masip.

Estira i arronsa inicial

Així és que es podria dir que el partit va arrancar amb domini dels vila-*realenc (possessió de 65-35% per a l’equip de la Plana Baixa), però amb millor arribada dels val·lisoletans. Ocasions es van veure molt poques i gols cap. Va estar a punt d’arribar un en el minut 31, però el col·legiat va interpretar una inexistent falta l’atac de Gerard Moreno que va fregar el gol. Moltes protestes, però res.

I es va arribar al descans amb sobresalt en el minut 47 en una acció amb una rematada de Sandro, la rematada de la qual va acabar en servei de cantonada, però el col·legiat no va deixar que es traguera per produir-se fora de temps.

Sense canvis en la represa

I la segona part va arrancar sense canvis, però amb sobresalt perquè als tres minuts el visitant Sandro va rematar al pal de la porteria de Sergio Asenjo, amb un fort *derechazo des de la frontal de l’àrea. Minuts després va arribar una de les accions més perilloses del Villarreal. Servei de cantonada botat per Santi Cazorla que Vicente Iborra va cabotejar per damunt del travesser.

Xavi Quintillà, en una acció del partit contra el Real Valladolid. FOTO: LALIGA

A poc a poc es va anar animant l’equip de la Plana Baixa, però davant faltava més punx. A poc a poc van arribar els canvis. Va buscar més desequilibri i velocitat amb l’eixida del nigerià Samu Chukwueze, en substitució de Moi Gómez. El 1-0 va arribar en el minut 70 amb un mà a mà de Toko Ekambi, després d’un bon pas de Gerard, que miraculosament va salvar el porter Masip.

Un altre Villarreal
Arran de l’eixida de Samu Chukwueze el Villarrel semblava un altre. Més profunditat, més arribada, més sensació de poder guanyar el partit. Així, en el minut 77 un enderrocament de Salisu a Javi Ontiveros va acabar en gol. En el primer gol. Santi Cazorla no va errar des dels onze metres. Va canviar la decoració. Després era qüestió de deixar passar els minuts. De no cometre cap error per a assegurar els tres primers punts en l’Estadi de la Ceràmica.

Gerard Moreno intenta el centre a l’àrea val·lisoletà des del carril dret. FOTO: VILLARREAL CF

Va tindre el 2-0 el lateral Rubén Peña en el minut 85. Obús des de lluny que només el pal es va encarregar d’evitar que el cuir s’estavellara al fons de les malles de la porteria de Masip. I la sentència va arribar en el 89. Centre de Chukwueze i la rematada de Javi Ontiveros sí que va aconseguir besar les malles de la porteria val·lisoletana.

La pròxima cita per al Villarreal serà aquest dimarts, dia 24, contra el Barcelona al Camp Nou.

FITXA TÈCNICA:

-2- VILLARREAL: Sergio Asenjo; Rubén Peña, Albiol, Pau Torres, Xavi Quintillà; Anguissa, Vicent Iborra (Ontiveros, min. 74), Santi Cazorla, Moi Gómez (Samu Chukwueze, min. 65); Gerard Moreno i Carlos Bacca (Toko Ekambi, min. 57).

-0- REAL VALLADOLID: Masip; Pedro Porro, Kiko Olives, Salisu, Barba; Míchel (Pablo Hervías, min. 80), Alcaraz, Antoñito, Óscar Plano (Anuar, min. 74); Sandro (Waldo Rubio, min. 65) i Sergio Guardiola.

GOLS: 1-0, min. 77: Cazorla, de penal. 2-0, min. 89: Ontiveros.

ÀRBITRE: César Soto Grau (La Rioja). Als locals Xavi Quintilla i Vicente Iborra; i al visitant Fede Barba,

CAMP: Estadi de la Ceràmica, davant 16.195 espectadors.