Divendres, 17 de Maig, 2024  |
El Villarreal, molest per tindre dos dies de descans menys que la Reial Societat El Villarreal, molest per tindre dos dies de descans menys que la Reial Societat

- 22 Agost, 2017 -

Escribà ha iniciat la Lliga amb una altra derrota i es confirmen les males arrencades del preparador El Villarreal, molest per tindre dos dies de descans menys que la Reial Societat

Escribà ha iniciat la Lliga amb una altra derrota i es confirmen les males arrencades de l’experimentat preparador

Només s’ha disputat una jornada de Lliga i ja hi ha malestar en el Villarreal per l’horari del divendres. El conjunt de Fran Escribá, que va jugar el dilluns contra el Llevant en el Ciutat de València, tindrà dos dies menys de descans que el seu pròxim rival, la Reial Societat, que va disputar la seua trobada el dissabte passat. Amb amb prou faenes quatre dies de diferència, el ‘Submarí’ haurà d’enfrontar-se al conjunt donostiarra en Anoeta aquest divendres a les 20.15 hores. Vidres-banner-de-256X256

Des de l’entitat de la Plana Baixa, tant l’entrenador com a diferents futbolistes, no entenen que solament disposen de quatre dies per a preparar el pròxim partit, i asseguren que després d’haver jugat el dilluns, el més lògic seria jugar més tard. Fran Escribá va dir que “no entenc com hem de jugar el divendres quan hem jugat el dilluns, no sé qui decideix aquestes coses, però sincerament, no ens agrada gens”.

Al que se suma que el seu rival, la Reial Societat, va jugar dissabte passat, la qual cosa per al tècnic “són dos dies més per a descansar i preparar el partit”, va agregar el preparador valencià.

Una altra mala arrencada de temporada de Fran Escribá

El Villarreal de Fran Escribá ha perdut en l’inici del campionat de lliga 2017-18 i perllonga d’aquesta manera la seua mala ratxa en l’arrencada de campionat i és que no ha aconseguit cap victòria en els seus cinc intents. L’entrenador va debutar en Primera divisió en la banqueta de l’Elx, en la temporada 2013-2014, amb una golejada davant el Rayo Vallecano que es va imposar per 3-0 a Vallecas.

alfred1

El migcampista ‘groguet’ Alfred N’Diaye estarà en un doble enfrontament davant Burkina Faso. FOTO: VILLARREAL CF

També va arrancar el següent curs en el conjunt il·licità amb una derrota per idèntic marcador contra el Barcelona en el Nou Camp i el mateix li va succeir en la seua estrena en el Getafe, en la campanya 2015-2016, quan va sucumbir per la mínima (1-0) contra l’Espanyol a domicili.

Senegal convoca a Alfre N’Diaye

El jugador del Villarreal, Alfred N’Diaye, ha sigut citat per la Selecció de Senegal per als dos partits que el conjunt africà disputarà durant l’aturada per seleccions del primer cap de setmana de setembre, i en el qual no es disputarà jornada de LaLiga Santander.

Els partits es jugaran en les següents dates:

– Dissabte, 2 de setembre: Senegal vs Burkina Faso, Estadi Léopold Ségar de Dakar (22.00 hores).
– Dimarts, 5 de setembre: Burkina Faso vs Senegal, Estadi 4 d’Agost d’Ouagadougou (20.00 hores).