Dissabte, 4 de Maig, 2024  |
El Villarreal es dóna un festí de gols en el camp del Llevant (1-5) El Villarreal es dóna un festí de gols en el camp del Llevant (1-5)

- 19 Abril, 2021 -

L'equip de Unai Emery assalta la cinquena posició en la taula classificatòria després de la gran victòria El Villarreal es dóna un festí de gols en el camp del Llevant (1-5)

L’equip de Unai Emery assalta la cinquena posició en la taula classificatòria després de la gran victòria

El Villarreal va golejar al Levante UD (1-5) en el Ciutat de València. Els grocs van signar una vertadera exhibició de joc i gols en la seua tornada a la competició de lliga. L’equip d’Unai Emery va traslladar el seu bon moment a Europa al campionat domèstic en el qual recupera la cinquena plaça després de les ensopegades de Real Betis i Real Sociedad.

Unai Emery va introduir variacions en l’onze inicial del Villarreal per a enfrontar-se davant el Levante en el Ciutat de València. Fins a cinc canvis respecte a l’últim partit dels grocs en UEFA Europa League. S. Asenjo, Mario Gaspar, Coquelin, Moi Gómez i Carlos Bacca van tornar a la titularitat en competició de lliga.

El Villarreal va començar el partit amb una marxa més que el seu rival. Des dels primers compassos de l’encontre es va fer l’amo de la pilota i va ser capaç de generar perill a l’equip ‘granota’. Abans d’aconseguir el primer quart d’hora d’envit, els grocs ja vencien 0-2.

El primer tant va arribar arran d’una gran acció de Mario Gaspar en la dreta, que va acabar centrant la pilota i Postigo enviant-lo a la seua pròpia porteria (8’). El segon gol va ser l’enèsima obra d’art de Gerard Moreno, que, després d’una gran conducció, va entrar en l’àrea i amb un parell de tocs es va desfer de Duarte per a enviar la pilota al fons de les malles amb un excel·lent tret creuat (12’).

El Submarí era amo i senyor de l’encontre fins que un descuit en l’eixida de pilota de l’equip d’Unai Emery va acabar en gol del Levante. Malsa va robar el cuir en la frontal de l’àrea i, després d’una breu conducció, es va plantar davant Asenjo i va retallar distàncies en el marcador. El conjunt levantinista posava el 1-2 després d’un vacil·lant inici local.

Els primers minuts del segon temps van oferir major igualtat. El Levante va fer un pas al capdavant a la recerca de l’empat, mentre que el Villarreal, amb pausa i criteri, tractava de portar la batuta del partit intentant sorprendre el contraatac. L’equilibri de forces va durar poc més de deu minuts i va precedir un excepcional vendaval groc.

En el minut 63, una ràpida combinació entre Gerard, Paco Alcácer i Samu Chukwueze va desembocar en el tercer tant del Submarí. El davanter català va connectar una pilota llarga amb l’ariet de Torrent, que, després de controlar el cuir amb qualitat, va cedir perquè Samu Chukwueze batera a plaer a Aitor Fernández.

Arribat el minut 70, el partit ja era totalment groc. Un xut de Paco Alcácer detingut per Aitor Fernández va acabar en gol en pròpia porta de Rubén Vezo. El quart per als grocs. El cinqué arribaria només tres minuts després. Després d’un gran desmarcatge del nigerià, el ‘11’ groc va rebre un excel·lent passe a l’esquena dels zagueros locals i va superar amb un tret col·locat al meta levantinista.

Amb el partit més que decidit en el Ciutat, els últims compassos de l’enfrontament van servir per a donar descans a alguns dels futbolistes que més minuts han jugat en les últimes setmanes.

Levante UD: Aitor Fernández; Coke (Rubén Vezo, m. 80), O. Duarte (Dani Gómez, m, 70), Postigo, C. Clerc; Bardhi, Malsa (Doukouré, m. 78), Rochina (Melero, m. 70); De Frutos (Son, m. 78), Roger i Morales.

Villarreal CF: S. Asenjo; Mario Gaspar, Foyth, Pau, A. Pedraza; Chukwueze (Yeremy, m. 80), Coquelin (Capoue, m. 73), Parejo (Rubén Peña, m. 80), Moi Gómez; Gerard (M. Trigueros, m. 73) i Bacca (Paco Alcácer, m. 45).

Gols: 0-1. Min 8: Postigo (pp). 0-2. Min. 12: Gerard. 1-2. Min. 21: Malsa. 1-3. Min. 62: Chukwueze. 1-4. Min. 71: Rubén Vezo (pp). 1-5. Min. 74: Chukwueze.

Àrbitre: De Burgos Bengoetxea (Comité basc). Va amonestar als locals Roger i Clerc, així com al visitant Coquelin.

Incidències: Partit entre el Levante UD i el Villarreal CF corresponent a la jornada 33 de LaLiga Santander de la temporada 2020/21 celebrat en el Ciutat de València. Es va guardar un minut de silenci en memòria d’Antonio Calpe, exjugador del Llevant UD recentment mort.