Dilluns, 29 d'Abril, 2024  |
El Villarreal es conforma amb arrancar un empat davant el Rayo amb un gol de Sansone al límit del final (2-2) El Villarreal es conforma amb arrancar un empat davant el Rayo amb un gol de Sansone al límit del final (2-2)

- 11 Novembre, 2018 -

El Villarreal va agafar un punt a domicili davant el Rayo Vallecano (2-2) en un xoc amb alternatives en el qual els grocs van... El Villarreal es conforma amb arrancar un empat davant el Rayo amb un gol de Sansone al límit del final (2-2)

El Villarreal va agafar un punt a domicili davant el Rayo Vallecano (2-2) en un xoc amb alternatives en el qual els grocs van poder aconseguir la victòria. Els gols de Samu Chukwueze i Nico Sansone van permetre sumar al Submarí lluny de l’Estadi de la Ceràmica. Vidres-banner-de-256X256
El tècnic groc Javi Calleja va apostar per un plantejament valent. Un dibuix en 4-4-2 en el qual prenia protagonisme la velocitat i la incisió de futbolistes com Samu Chukwueze o Toko Ekambi. Aquest últim va portar gran part del pes ofensiu del Villarreal en la primera meitat. Malgrat partir com a davanter, l’atacant franc-camerunès va trobar en la banda esquerra un filó des del qual sorprendre a l’ordenada saga del Rayo. En la primera mitja hora de trobada va disposar de fins a tres ocasions.

Samu8

Samuel Chukwueze celebra el primer gol anotat per ell per al Villarreal. FOTO: LALIGA

Aprofitant l’encert en el desbordament de Toko Ekambi, el Villarreal va començar a bolcar el joc cap a aqueix perfil esquerre para, després, acabar sorprenent per l’altre costat. En el minut 32, un sublim desplaçament en llarg de Funes Mori va connectar amb Samu Chukwueze, que, després d’un control orientat en l’àrea i dues retallades magistrals, va posar la pilota en el fons de la xarxa amb un potent tret ras. L’extrem nigerià obria el marcador a favor del Villarreal.

El gol del Submarí no va alterar el pla de l’esquadra groga. Cinc minuts després, Gerard Moreno, que ha havia comptat amb una excel·lent ocasió un minut abans del tant ‘groguet’, va tornar a temptar, sense sort, a Dimitrievski.

Quan tot apuntava al fet que la primera meitat arribava a la seua fi, el Rayo Vallecano va empatar la contesa. Amb el temps pràcticament complit, De Tomás va trobar un buit en la defensa groga i va espentar a la xarxa un centre lateral de Trejo.

A-Caseres1

L’argentí Santiago Cáseres, en el partit de Vallecas. FOTO: LALIGA

En la segona meitat, els jugadors grocs van batallar per sobreposar-se al gol psicològic que van signar els locals a la vora del descans. Després d’uns primers minuts de domini altern, en el 65’, Raúl de Tomás va connectar un potentíssim tret des de més de 30 metres que va detenir Sergio Asenjo. No obstant açò, el rebutge li va caure al jugador rival Álvaro García, que, amb un xut a boca de canó, va batre la porteria defensada pel porter de Palència.

La reacció del Villarreal no es va fer esperar. El Submarí va contestar el tant amb un poderós tret de Pedraza, que després de rebre una gran assistència de Trigueros a l’espai, va enviar la pilota molt prop del primer pal.

A-Villarreal1

Al final, repartiment de punts a Vallecas. FOTO: LALIGA

La fortuna va tornar a donar-li l’esquena al Villarreal. En el minut 76, el col·legiat va anul·lar per fora de joc una ajustada rematada de Funes Mori a pilota parada. Lluny de baixar els braços, el Submarí ho va seguir intentant. A deu minuts per al final, Sansone va empatar la trobada amb un vertader golàs. Partint des del costat esquerre, el davanter italià es va desfer del seu parell, es va perfilar cap al centre i, creuant-la amb la cama dreta, la va posar en el fons de les malles.

En el 83’, González González va tornar a anul·lar una miqueta al Submarí. Una gran acció col·lectiva entre Trigueros i Sansone, que va acabar convertint Toko Ekambi, no va acabar pujant al marcador per fora de joc del davanter italià.

Samu10

Al final, repartiment de punts en el camp del Rayo Vallecano. FOTO: LALIGA

En els últims minuts, el Rayo Vallecano va fer valdre la seua condició de local i va obligar a replegar-se a un Villarreal que va trobar resguard en la figura de Sergio Asenjo. En el 89’, el porter internacional espanyol va repel·lir un tret a frec de roba de Ba. A més, en el temps afegit, el Submarí es va quedar amb un home menys, després de l’expulsió d’Álvaro González per doble groga.

-2- Rayo Vallecano: Dimitrievski; Advíncula, Ba, Jordi Amat, Álex Moreno; Comesaña, Embarba (Bebé, m. 83), Trejo (Álvaro García, m. 63), Imbula (Elustondo, m. 73), Pozo; i De Tomás.

-2- Villarreal: Asenjo; Miguelón, Álvaro, Funes Mori, Jaume Costa (Sansone, m. 72); Chukwueze, Trigueros, Cáseres, Fornals (Cazorla, m. 80); Toko Ekambi i Gerard (Pedraza, m. 58).

Gols: 0-1. Min. 32: Chukwueze. 1-1. Min 45. De Tomás. 2-1. Min 65: Álvaro García. 2-2. Min. 80: Sansone.

Àrbitre: González González (Comitè castellà-lleonès). Va expulsar al futbolista del Villarreal Álvaro González per doble groga (92’). Va amonestar al local Amat i al visitant Trigueros.

Incidències: Estadi de Vallecas davant 11.840 espectadors.