Dissabte, 27 d'Abril, 2024  |
El Villarreal domina, assetja i acorrala per minuts al Cadis, però s’oblida de marcar gols (0-0) El Villarreal domina, assetja i acorrala per minuts al Cadis, però s’oblida de marcar gols (0-0)

- 4 Febrer, 2024 -

El Villarreal va sumar un punt davant el Cádiz que van poder ser tres segons l’ocurrit en el terreny de joc. El conjunt groguet... El Villarreal domina, assetja i acorrala per minuts al Cadis, però s’oblida de marcar gols (0-0)

Va meréixer molt més l’equip de Marcelino García que fa set dies li va endossar cinc gols al Barcelona i en aquesta ocasió cap al conjunt gadità

En l’Estadio de la Cerámica es mesuraven Villarreal i Cádiz, dos equips situats ara mateix en la zona mitjana baixa de la classificació que pelarien per sumar tres punts que els permeteren mirar cap amunt.

El Villarreal va eixir endollat a la trobada i en el minut 7 de partit anava a tindre la seua primera gran ocasió de la trobada. Kiko Femenía treia ràpid una falta realitzada prop de la zona de banquetes buscant un llançament directe que a punt va estar d’enxampar desprevingut a Conan Ledesma, però la pilota finalment no agafava porteria.

Les rèpliques del Cadis arribaven a la contra amb les contínues carreres d’Iván Alejo i Navarro per les bandes, que buscaven amb centres laterals a Chris Ramos i Rubén Sobrino, la parella de davanters hui del quadre gadità.

Abans del descans, Baena l’intentava amb un tir ajustat al pal dret de Ledesma, que atrapava la pilota en dos temps. Al descans, Villarreal i Cádiz  empataven a zero.

En el descans Marcelino va moure la banqueta i tant Guedes com a Morales van entrar al terreny de joc en el lloc d’Ilias i Sorloth.

En el minut 54 de partit Álex Baena queia dins de l’àrea després de rebre una trepitjada d’Iza Carcelén, però el col·legiat González Fuertes va considerar que no era suficient com per a xiular la pena màxima.

Els minuts passaven, però el Villarreal continuava buscant el punt que trencara la igualada. En el minut 63 Jorge Cuenca filtrava un gran passe a Gerard, que a punt de rematar en l’àrea xicoteta veia com un defensor del Cádiz li arrabassava la pilota per a evitar el tir del davanter groguet.

En el minut 74 de partit una combinació entre Coquelin i Baena dins de l’àrea anava a acabar amb un tret del de Roquetas de Mar en una zona pròxima al punt de penal que es perdria per molt poc.

El Submarí el va intentar fins al final de totes les maneres, però no va trobar el premi del gol. Finalment, Villarreal i Cádiz es repartien els punts en La Cerámica després d’empatar a zero gols.

El pròxim partit dels de Marcelino García Toral serà dissabte que ve 10 de febrer, quan s’enfronten al Deportivo Alavés, a partir de les 14.00 hores, en Mendizorroza.

Villarreal CF: Jorgensen; Kiko F., R. Albiol, J. Cuenca, Alberto M.; I. Akhomach (min. 46, A. J. Morales), Santi C.V. (min. 70, Capoue), Coquelin, Álex B.; Gerard i Sorloth (min. 46, Guedes).

Cádiz CF: Ledesma; Iza, Jorge Mere, V. Chust, Lucas Pires; I. Alejo (min. 75, Juanmi), Alex, Escalante, Navarro (min. 82, Brian); Sobrino i Chris Ramos (min. 82, Maxi. G).

Àrbitre: González Fuertes (Comité Asturià). Va amonestar als locals Coquelin, Álex B. i Santi C. V. i al visitant Iza.

Incidències: Partit entre el Villarreal CF i el Cádiz CF corresponent a la jornada 23 de LALIGA EA SPORTS 2023/24 celebrat en l’Estadio de la Cerámica davant 17.183 espectadors.