Dilluns, 29 d'Abril, 2024  |
El Villarreal doblega al Betis pocs dies abans d’haver de firmar una altra remuntada davant el Olimpique (2-3) El Villarreal doblega al Betis pocs dies abans d’haver de firmar una altra remuntada davant el Olimpique (2-3)

- 11 Març, 2024 -

Quina manera de guanyar (2-3)! El Villarreal va voltejar el marcador i es va adjudicar tres punts d’or en el Villamarín. Va doblegar al... El Villarreal doblega al Betis pocs dies abans d’haver de firmar una altra remuntada davant el Olimpique (2-3)

L’entitat vila-realeca celebra el seu 101é aniversari amb un impressionant triomf en el Benito Villamarín

Després de la derrota continental a Marsella, el Submarí va aterrar en el Benito Villamarín amb el propòsit d’oblidar la competició europea i tornar a la dinàmica de lliga, on els groguets acumulaven fins a set partits sense perdre.

El Real Betis va entrar al duel amb intensitat i molta presència en camp contrari. En els primers compassos van sotmetre al Submarí, que va anar estirant-se a mesura que avançava la primera mitat.

Quan s’igualaven les forces sobre el terreny de joc, el Real Betis va desequilibrar el lluminós del Benito Villamarín. En el minut 30, Guido Rodríguez va avançar al Reial Betis rematant a l’interior de l’àrea xicoteta l’esfèric, cedit per William Carvalho amb la testa en una jugada d’estratègia.

El Submarí va reaccionar al gol bètic. Amb rapidesa, el Villarreal va igualar el marcador en el 40’. Gerard Moreno va filtrar un espectacular passe a l’espai per a Sorloth, que, quan ja encarava a Rui Silva, va cedir perquè Baena marcara a porta buida.

Just abans del descans, el Betis va assestar un dolorós colp en forma de gol. Els locals van tornar a prendre avantatge en el marcador en el temps de prolongació del primer temps per mitjà de Willian José. L’atacant brasiler va enviar a la xarxa l’esfèric després d’un centre de Pablo Fornals que va estar a punt de perdre’s per la línia de fons.

La segona part va arrancar amb el 2-2 del Villarreal. Els grocs van trobar el premi del gol gràcies a un fantàstic centre de Gerard Moreno, que va rematar en pròpia porteria Sokratis. Minuts després, el Submarí va reafirmar el seu bon inici amb una nova ocasió de gol. El mateix Gerard Moreno es va topar amb Rui Silva minuts després després d’una passada al segon pal d’Álex Baena.

El partit es convertia cada vegada més en un correcarrers. En el minut 66, Jorgensen va salvar al conjunt de Marcelino amb un paradón bàrbar sobre Nabil Fekir. Després de la intervenció del porter danés, el Villarreal va iniciar una transició ràpida, conduïda per Gerard, que va cedir perquè Alex Sorloth afusellara a Rui Silva i convertira el 2-3.

Només quatre minuts després, el col·legiat Hernández Hernández va expulsar a Alberto Moreno i Chimy Ávila per una disputa. Els dos equips es quedaven amb 10 homes en el Benito Villamarín. Davant esta nova situació, Marcelino va introduir un triple canvi per a refrescar a l’equip i intentar administrar l’avantatge en el marcador. Cuenca, Coquelin i Ilias Akhomach van entrar en substitució de Gerard, Traoré i Baena.

En els últims compassos, va entrar al terreny de joc Capoue per Comesaña i Mosquera per Kiko a la recerca de més frescor i pulmons en el Submarí. Els minuts pesaven en tots dos equips i el Villarreal havia d’administrar la valuosa renda en un escenari tan difícil com el Benito Villamarín. Amb bon fer defensiu i molt ofici, els groguets es van emportar una valuosa victòria en un camp de molt de prestigi.