Diumenge, 28 d'Abril, 2024  |
El Villarreal cau a El Sadar davant d’Osasuna amb un solitari gol anotat per Chimy Ávila (1-0) El Villarreal cau a El Sadar davant d’Osasuna amb un solitari gol anotat per Chimy Ávila (1-0)

- 5 Març, 2022 -

El Villarreal va caure en El Sadar (1-0) davant Osasuna, que es va imposar amb un solitari gol del Chimy Ávila en un partit... El Villarreal cau a El Sadar davant d’Osasuna amb un solitari gol anotat per Chimy Ávila (1-0)

El Villarreal va caure en El Sadar (1-0) davant Osasuna, que es va imposar amb un solitari gol del Chimy Ávila en un partit molt dur i igualat que es va decidir per detalls. El Submarí va portar el ritme del matx des del primer minut. Des de l’inici, el Villarreal va crear molt de perill per banda esquerra amb internades d’Alberto Moreno, que va estar a punt de forçar un penal en una eixida de Sergio Herrera

Estupiñán va veure com li anul·laven el seu gol per estar lleugerament en posició avançada, encara que la millor ocasió va vindre de les botes de Yeremy, que es va traure de la mànega una rematada acrobàtica per a intentar allargar la seua ratxa golejadora en LaLiga, però el porter local va traure una mà prodigiosa per a evitar un autèntic golàs del canari.

En els últims minuts del primer temps, va haver-hi un possible penal, també a Alberto Moreno, que va rebre un bloqueig sense intenció de disputar la pilota, però el col·legiat no va creure el contacte suficient com per a assenyalar la pena màxima. Danjuma va ser el protagonista de l’última ocasió just abans de xiular-se el descans amb un centre xut que va detindre Herrera.

Ja en la segona part, la mala notícia de la vesprada la va deixar la lesió d’Alberto Moreno, que es detallarà després de les proves pertinents. Després de l’aturada per la lesió del futbolista andalús, el partit es va tornar boig i, en aquesta guerra d’anada i tornada, Osasuna va obrir el marcador gràcies a un gol de cap del Chimy Àvila que va pillar a Rulli a contrapeu, per la qual cosa no va poder arribar a detindre la rematada del seu compatriota.

El Villarreal rondava l’àrea ‘rojilla’, però les ocasions no acabaven d’arribar amb Osasuna molt tancat arrere. No obstant això, Unai Emery va donar entrada a tres homes com Manu Trigueros, Chukwueze i Boulaye Dia per a tractar de voltejar el marcador. El davanter senegalés ho va intentar de cap, però sense èxit en la rematada. Més tard, va tornar Coquelin a vestir la samarreta groga després de tres mesos i mig lesionat, en substitució d’un exhaust Dani Parejo.

Així doncs, el Villarreal no va poder amb el treball defensiu d’Osasuna, malgrat intentar-ho de totes les maneres en un partit travat. El conjunt groguet sumava sis partits sense conéixer la derrota abans d’aquest xoc que frena els bons resultats collits en les últimes setmanes.

Fitxa tècnica

CA Osasuna: S. Herrera; Nacho Vidal, David García, Juan Cruz, M. Sánchez; Javi Martínez, Moncayola, Torró, Rubén García (m. 89, Oier); Kike G. i Chimy Ávila (m. 81, Aridane).

Villarreal CF: Rulli; Serge Aurier (m. 77, M. Trigueros), R. Albiol, Pau, Estupiñán; Capoue, Parejo (m. 85, Coquelin), Alberto M. (m. 58, Moi Gómez); Yeremy (m. 77, Dia), Lo Celso (m. 77, Chukwueze) i Danjuma.

Àrbitre: Munuera Montero (Comité Andalús). Va amonestar al local Chimy Ávila.

Incidències: Partidtentre el CA Osasuna i el Villarreal, corresponent a la jornada 27 de LaLiga, celebrat en el El Sadar davant 18.659 espectadors.