Dimecres, 8 de Maig, 2024  |
El Villarreal B rep una golejada a Granada plena de polèmica (3-0) El Villarreal B rep una golejada a Granada plena de polèmica (3-0)

- 29 Agost, 2022 -

El col·legiat va ser protagonista assenyalant dos penals a favor de l'equip andalús El Villarreal B rep una golejada a Granada plena de polèmica (3-0)

El col·legiat va ser protagonista assenyalant dos penals a favor de l’equip andalús

Derrota del Villarreal B en el Nuevo Los Cármenes (3-0). Els grocs van caure davant el Granada CF en un partit que va deixar dos penals molt polèmics a favor del conjunt local.

El partit va començar de la pitjor forma per als interessos del Villarreal B. Abans del primer minut de joc, el Granada va obrir el marcador. El conjunt local va aprofitar un error en l’eixida de pilota de l’equip groc per a avançar-se en l’electrònic per mediació d’Uzuni.

El Mini Submarí va començar el matx amb dubtes i l’equip nassarita ho va saber aprofitar. Complit el minut 10 de joc, el col·legiat va assenyalar un dubtós penal d’Iker Álvarez sobre Uzuni. El propi davanter albanés es va encarregar de materialitzar-ho per a posar el 2-0 en el lluminós.

En la segona meitat, Miguel Álvarez va moure la banqueta a la recerca de cames fresques que revolucionaren el partit. Després de les substitucions, els grocs van millorar les seues prestacions a l’inici de la segona meitat, però no van trobar reduir la distància en el marcador.

Superat el minut 80, el col·legiat va tornar a ser protagonista assenyalant un segon penal a favor del Granada. El jugador nassarita, objecte de la pena màxima, semblava estar en clar fora de joc, situació que va passar inadvertida per a l’equip arbitral. Novament, Uzuni, des dels onze metres, va marcar el tercer i definitiu tant del partit.

Fitxa tècnica

Granada CF: André F.; Ricard, Miguel Rubio, I. Miquel, Quini (Jonathan Silva, m. 79); Sergio Ruiz (V. Meseguer, m. 88), Bodiger (Petrovic, m. 79), Antonio Puertas, Melendo (Soro, m. 64), Uzuni; i Callejón (Rochina, m. 88).

Villarreal B: Iker Álvarez; M. A. Leal (S. Carreira, m. 46), Dela, Abraham, Tasende (C. Romero, m. 83); Iosifov (Haissem, m. 46), A. Del Moral, Carlo, J. Ontiveros (Arana, m. 46); D. Collado (Pacheco, m. 71) i Fer Niño.

Gols: 1-0. Min. 1: Uzuni. 2-0. Min. 2: Uzuni. 3-0. Min. 82: Uzuni.

Àrbitre: Trujillo Suárez (Comité Canari). Va amonestar als locals Bodiger i Miguel Rubio, així com als visitants Del Moral i Tasende.

Incidències: Partit entre el Granada i el Villarreal B, corresponent a la jornada 3 de LaLiga SmartBank 22/23, celebrat en l’Estadi Nuevo Los Cármenes.